Halk TV’de ekranlara gelen ve SÖZCÜ yazarı Uğur Dündar'ın hazırlayıp sunduğu 'Halk Arenası' bu hafta da önemli konukları ağırladı.

4

[old_news_related_template title="Halk Arenası Ankara'da! Heyecan yine dorukta..." desc="Halk TV’de ekranlara gelen ve izlenme rekorları kıran, Türkiye’nin en güvenilir kişisi Uğur Dündar'ın hazırlayıp sunduğu 'Halk Arenası' bu hafta yine gündemi belirliyor. Ankara Yeni Mahalle’deki Nazım Hikmet Kültür Merkezi’nden sevenleri ile buluşan Halk Arenası'na halktan yine her zaman olduğu gibi büyük bir ilgi var. Salon Ankaralılar tarafından hınca hınç doldurulmuş durumda..." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads//2018/02/iecrop/manset-127_16_9_1519410442.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2018/gundem/halk-arenasi-ankarada-heyecan-yine-dorukta-2243641/"]

Duayen gazetecinin konuğu olan CHP Genel Başkan Yardımcısı Ankara Milletvekili Prof. Haluk Koç, gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu.

1

[old_news_related_template title="CHP'li Erkek: Bu sistem ucube sistemdir" desc="Duayen Gazeteci Uğur Dündar'ın moderatörlüğünü yaptığı 'Halk Arenası' gündemi belirlemeye devam ediyor. Programın bu hafta ki konuklarından CHP Çanakkale Milletvekili Muharrem Erkek, önümüzdeki seçimle ilgili değerlendirmelerde bulunurken, 'Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'yle ilgili de çarpıcı açıklamalarda bulundu." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads//2018/02/iecrop/whatsapp-image-2018-02-23-at-23.27_16_9_1519418244.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2018/gundem/chpli-erkek-bu-sistem-ucube-sistemdir-2244045/"]

AKP ve MHP'nin son zamanlarda sıkça gündeme getirdiği 'yerlilik' ve 'millilik' konusuna değinen Koç, AKP'ye adeta ders verdi. Koç, "Kendilerini tarif ederken 'milli' kelimesi kullanıyorlar. Siz üretmeden kendi kendine yetmeden milli olamazsınız. Gelen vurur size giden vurur. Bu arkadaşların yakın geçmişine bakalım ve sizin vicdanınıza bırakayım. Şu ana kadar her emperyalist isteğe evet deyip boyun eğenler 'Milli' olabilir mi? Asla olamazlar. Bunlardan büyük olanı, ben BOP'un eş başkanıyım, böyle bir görev verildi diye yıllarca dolaşmadı mı? Kayıtlarda var bunlar. Cumhuriyetin kuruluşundan beri var olan tüm yerli varlıklarımız haraç mezat elden çıktı. Tüm bu üreten varlıklarımızı satandan 'Milli' tanımı çıkar mı?" ifadelerini kullandı.

 

3 4 7 10 11 12 13