Geçtiğimiz ay Konya'da yaşanan olayda; AKP milletvekilinin Göç İdaresi Müdürü kardeşi Ahmet B., Mısırlı mülteci bir kadının evine yapılan polis baskınında gözaltına alınmıştı. 3 çocuk annesi Mısırlı kadının, tecavüzden kılpayı kurtulduğu olay sonrası Konya Valiliği Ahmet B.'yi açığa almıştı.

99 BİN LİRA İKRAMİYE İLE EMEKLİ OLDU


Cumhuriyet savcılığının yanı sıra İçişleri Bakanlığı da Müdür Ahmet B. hakkında müfettiş görevlendirerek soruşturma başlatmıştı. Hakkında işlemlerin sürdüğü Konya Göç İdaresi Müdürü Ahmet B'nin. emekli olduğu öğrenildi.
99 bin lira emeklilik ikramiyesi alan Ahmet B.'nin aylık 2 bin 680 lira da emekli maaşı alacağı kaydedildi. Ahmet B.'nin hakkında başlatılan soruşturmanın da sürdüğü bildirildi.

[old_news_related_template title="Milletvekili kardeşinin 'tacizi'nde iğrenç detaylar!" desc="AKP milletvekilinin Göç İdaresi Müdürü kardeşi, Mısırlı mülteci kadının evine yapılan polis baskınında gözaltına alınmıştı. Mide bulandıran olayda yeni detaylar ve savcılık dosyasına giren fotoğraflar günyüzüne çıktı... Mağdur kadının, aslında tecavüzden kılpayı kurtulduğu anlaşıldı. Tacizci müdürün ise 3 çocuk annesi Mısırlı kadını, 'milletvekili ağabeyinin devlet büyükleri ile olan fotoğraflarıyla etkilemeye çalıştığı' ortaya çıktı. İşte utandıran olaydan kan donduran iddialar..." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads//2018/02/iecrop/taciz-487-1_16_9_1518677361.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2018/gundem/son-dakika-haberi-milletvekili-kardesinin-tacizinde-mide-bulandiran-detaylar-2221653/"]