İstanbul Deniz Otobüsleri (İDO), İstanbul’da etkili olan hava muhalefeti nedeniyle iptal edilen hızlı feribot ve dış hat deniz otobüsleri seferleri, İDO’nun internet sitesinde açıklandı. Sitede üzerinden yapılan açıklamada 03-02-2018’de sabah 09.30 Bandırma - Yenikapı-Bostancı Deniz Otobüsü iptal edildiği duyuruldu.

METEOROLOJİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ'NDEN UYARI

"Ülkemizin kuzeybatı kesimlerinde başlayacak olan kuvvetli güneybatı (lodos) yönlerden rüzgarın, yarın (Cumartesi) sabah saatlerinden itibaren etkisini artırarak Pazar günü öğle saatlerine kadar Marmara’nın batısı (Edirne, Kırklareli, Tekirdağ, Çanakkale, Balıkesir) ve Kuzey Ege kıyıları (İzmir) ile İstanbul, Bursa, Yalova ve Kocaeli çevrelerinde kuvvetli ve zaman zaman fırtına (50-80 km/sa) şeklinde esmesi beklendiğinden meydana gelebilecek olumsuzluklara (çatı uçması, ağaç ve direk devrilmesi, ulaşımında aksamalar ile soba ve baca gazı kaynaklı zehirlenmeler, vb.) karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir."

[old_news_related_template title="Meteoroloji'den uyarı: Kuvvetli fırtınaya dikkat! İşte yurtta hava durumu" desc="Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün hava tahminlerine göre Marmara ile Kuzey ve Kıyı Ege'de kuvvetli ve kısa süreli fırtına hadisesi yaşanacak. Meteoroloji, İstanbulluları fırtınaya karşı uyardı. İşte yurtta hava durumu.." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2018/02/hava-durumu-1.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2018/gundem/meteorolojiden-uyari-kuvvetli-firtinaya-dikkat-iste-yurtta-hava-durumu-2201135/"]

İHA