Önce Başbakan Binali Yıldırım'ın ardından CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun Parti ayrımı yapmaksızın vatandaşa yaklaşımı alkış aldı.

Geçtiğimiz gün İzmir ziyareti sırasında CHP'li bir vatandaşın teklifini geri çevirmeyerek ailenin evinde misafir olan Yıldırım 'gerçekten güzel hareket' dedirtti.

Dün sosyal medyadaki bir öğrenci gurubunda paylaşılan fotoğraf ise bir kez daha herkesin gönlünü kazandı. Kılıçdaroğlu, otostop çeken üniversite öğrencilerini aracına aldı, onları fakültelerine kadar bıraktı. Üstelik, parti gözetmeksizin her vatandaşların takdirini toplayan bu olayı öğrenciler paylaşmasa Türkiye'nin haberi bile olmayacaktı.

[old_news_related_template title="CHP'li aile davet etti, Başbakan geri çevirmedi" desc="İzmir Tire'de Başbakan Binali Yıldırım'ı evlerinde ağırlayan CHP'li Yalçın Kaya, balkonuna asılı olan 'Cumhuriyetin bekçileri Mustafa Kemal'in askerleriyiz' yazılı pankartla ilgili, 'Amacım kesinlikle gündeme oturmak ya da şov yapmak değildi. Bizim derdimiz birlik ve beraberlik. Fikirlerimiz ayrı olsa da hep birlikte değerlerimize sahip çıkmalıyız. CHP'li bir birey olarak Başbakanımızın bizleri kırmayıp evimize misafir olması, bizler için unutamayacağımız güzel bir anı oldu' dedi." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2018/04/iecrop/basbakan-ziyaret-880-iha_16_9_1522648636.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2018/gundem/chpli-aile-davet-etti-basbakan-geri-cevirmedi-2324717/"]

[old_news_related_template title="Kılıçdaroğlu otostop çeken ODTÜ'lüleri arabasına aldı" desc="Öğrencileri aracına alan Kemal Kılıçdaroğlu, hepsini tek tek fakültelerini bıraktı. O anın fotoğrafı sosyal medyaya düştü." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2018/04/iecrop/kilicdaroglu-foto-twitter-880_16_9_1522843407.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2018/gundem/kilicdaroglu-otostop-ceken-odtululeri-arabasina-aldi-2329830/"]