Dünyanın yakından takip ettiği tarihi seçimler tamamlandı. Oy kullanma işlemi sona erdikten sonra sandıklar açılıyor ve seçim sonuçları şekilleniyor. Cumhurbaşkanlığı seçimindeki kıyasıya mücadele milletvekili seçim sonuçlarını da yansıdı.

HATAY'DA İLÇE İLÇE SEÇİM SONUÇLARI


Seçime katılan partilerin büyük mitingler gerçekleştirdiği Hatay da kritik illerden biriydi. Saat 17:00 itibariyle seçimler tamamlanırken, oy sayım işlemine başlandı.

Hatay'da 24 Haziran 2018 erken seçim sonuçları sozcu.com.tr'de. Bulunduğunuz ya da merak ettiğiniz ilçedeki seçim sonuçlarını öğrenmek isterseniz, yine bu detayla seçtiğiniz il sayfalarına gelerek ilçe bazlı seçim sonuçlarına da ulaşabilirsiniz.

HATAY SEÇİM SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ...

CUMHURBAŞKANLIĞI SEÇİM SONUÇLARI BELLİ OLDU


24 Haziran 2018 erken seçimlerinde bütün dünyanın yakından takip ettiği cumhurbaşkanlığı seçim sonuçlarını anlık olarak sozcu.com.tr'den takip edebilirsiniz. Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde

Cumhurbaşkanlığı seçiminde yaşanan kıyasıya yarışın yanı sıra milletvekili seçim sonuçları da merak konusu. Merak ettiğiniz şehirlerde hangi partinin ne kadar oy aldığı ve ne kadar oy oranına sahip olduğu 24 Haziran 2018 genel seçim sonuçları sayfamızda yer alacak. Ayrıca bulunduğunuz veya merak ettiğiniz ilçedeki seçim sonuçlarını öğrenmek isterseniz, yine bu detayla seçtiğiniz il sayfalarına gelerek ilçe bazlı seçim sonuçlarına da ulaşabileceksiniz.

CUMHURBAŞKANLIĞI SEÇİM SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ...

[old_news_related_template title="24 Haziran seçimi: İl il seçim sonuçları! Sandıklar açılıyor..." desc="24 Haziran 2018'de yapılan milletvekilliği seçiminde oy kullanma işlemi saat 17.00'da sona erdi. Sandıklar saat 17.00'dan itibaren sayılmaya başladı ve 2018 milletvekili seçim sonuçları belli olmaya başladı. Seçim yasaklarının saat 18.45'te kalkması ile oy oranları da belli oluyor. İşte AKP, CHP, İYİ Parti, Saadet Partisi ve HDP oy oranları ve il il seçim sonuçları..." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2018/06/iecrop/il-il-secim-sonuclari-2018_16_9_1529862955.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2018/gundem/il-il-secim-sonuclari-24-haziran-2018-milletvekili-secimleri-ilce-ilce-sonuclar-2483909/"]