Avcılar’da dekorasyon şirketi bulunan Ömer Güneşsu ile Nadime Tigis dini nikahla evlenerek birlikte yaşamaya başladılar. Ancak çiftin arasındaki sorunlar yüzünden son iki yıl ayrı evlerde yaşamaya başladılar. 4 Ekim 2017 tarihinde ise çiftin arasında para yüzünden çıkan tartışma sonucu Ömer Güneşsu, eşarpla Nadime Tigis’i boğarak öldürdü. Sanık Ömer Güneşsu için ‘Kasten öldürme' suçundan müebbet hapis cezası istemiyle dava açıldı.

‘’HERKESTEN ÇOK ÖZÜR DİLERİM’’


Bakırköy 13. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen duruşmaya tutuklu sanık Ömer Güneşsu ile taraf avukatları katıldı. Duruşmada sanık Güneşsu; "Kadın katili olarak anılmak çok ağır bir şey. Herkesten çok özür dilerim. Nadime Tigis, imam nikahlı ikinci eşimdi. Bu dönemde kendisine mağaza açtım. Eşim olarak ona her türlü maddi destekte bulundum. Ayrılırken ofisimi, arabamı bırakıp çıktım. Ayrıldık. Ayrıldıktan sonra ağlayarak ofisime geldi. Para istedi" dedi.

"SANIK:CİNAYET DİYE BİR ŞEY YOK OLAMAZ!"


Sanık Ömer Güneşsu olay anını anlatırken göz yaşlarına hakim olamayarak,’’Ben karıncayı bile incitecek biri değilim. Olay ani gelişti Nadime bana küfredince çevremdeki insanlardan utandım. Sadece susturmak için ağzını kapatmak istedim. Eşarbı ile bir kez sıktım bıraktım. Burnundan kan geldi. Sonra gittim para aldım geldim. Geldiğimde yerdeydi. Onu öyle yerde görünce korktum kaçtım. Sahile gittim. İntihar etmeyi düşündüm. Ancak edemedim çocuklarım var benim. Allah beni kahretsin. Ben katil değilim. Kasten yapılmış bir şey yok. Ben böyle bir şey düşünmedim. Olay nedeniyle bunalımdayım ilaç kullanıyorum. Cinayet diye bir şey yok. Olamaz. Gerçekten çok pişmanım”

Mahkeme heyeti , eksikliklerin giderilmesi ve tanıkların dinlenmesi için duruşmayı ileri bir tarihe erteledi.