CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce ve Cumhurbaşkanı Erdoğan arasındaki rekabet seçim yaklaştıkça daha da artıyor. İnce'nin NTV'de, Erdoğan'ın ise CNNTürk'te yapılan yayınları Youtube üzerinden yayınlandı ve izlenme sayıları arka arkaya sosyal medyada paylaşıldı.

[old_news_related_template title="Muharrem İnce canlı yayında önemli açıklamalarda bulunuyor" desc="CHP’nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, NTV'de Seçime Doğru programına konuk oldu. Gündeme dair önemli açıklamalarda bulunan İnce, Erdoğan'ın kazanması durumunda doların artacağını ancak kendisinin kazanması durumunda doların düşeceğini söyledi. Muharrem İnce ayrıca eğitimden, ekonomiye, dış politikadan, FETÖ'yle mücadeleye kadar birçok konuya ilişkin önemli açıklamalarda bulundu." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2018/06/iecrop/ince-canli-2_16_9_1528567348.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2018/gundem/muharrem-ince-canli-yayinda-onemli-aciklamalarda-bulunuyor-2459003/"]

İNCE'DEN REKOR FARK

Youtube'un rakamlarına göre Erdoğan'ı izleyen sayısı 520'lerde görünürken, İnce'nin izlenme sayısı yaklaşık 15 bin civarında seyretti.

ince-youtube

ERDOĞAN 500'LERDE KALDI

erdogan-youtube