İstanbul Emniyet Müdürlüğü’nde uzun süredir beklenen il içi tayinler açıklandı. 34 il emniyet müdür yardımcılığı, 39 İlçe ve 54 şube müdürlüğünün yer aldığı İstanbul Emniyet Müdürlüğü’ndeki tayinlerde çok büyük değişiklikler olmaması dikkat çekti.

 

Yapılan değişiklikle Güvenlik Şube Müdürlüğü ve Spor Güvenliği Şube Müdürlüğü’nden Sorumlu İl Emniyet Müdür Haydar Özdemir, Deniz Liman Şube Müdürlüğü, Önleyici Hizmetler ve Güven Timleri Şube Müdürlüğü ile Beşiktaş ve Sarıyer’den sorumlu oldu. Narkotik ve B Bölgesinden sorumlu İl Emniyet Müdür Yardımcısı Sinan Kökten, B Bölgesi’ne ek olarak Güvenlik Şube Müdürlüğü, Foto Film Şube Müdürlüğü ve Spor Güvenliği Şube Müdürlüğü’nden sorumlu il emniyet müdür yardımcılığına getirildi. Terörden Sorumlu İl Emniyet Müdürü Kadir Alçıkaya, Narkotik Suçlarla Mücadele, Organize Suçlarla Mücadele, Mali Suçlarla Mücadele, Kaçakçılık Suçlarıyla Mücadele, Göçmen Kaçakçılığı ve İnsan Ticaretiyle Mücadele Şubelerinden sorumlu il emniyet müdür yardımcısı oldu.

TERÖR MÜDÜRÜ, SORUMLU MÜDÜR OLDU

Yapılan değişiklikler içerisinde rütbe alan Terörle Mücadele Şube Müdürü Kayhan Ay, Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü, Bomba İmha ve İnceleme Şube Müdürlüğü ile Tanık Korama Şube Müdürlüğü’nden sorumlu il emniyet müdür yardımcısı oldu. Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü’ne ise müdür İstihbarat Şube Müdür Yardımcısı Gökhan Nazlım getirildi.

MEDYA MÜDÜRÜ, BEYKOZ MÜDÜRÜ OLDU

İstanbul Emniyeti’nin medya ile iletişimini sağlayan Medya Halkla İlişkiler ve Protokol Şube Müdürü Hüseyin Güleç Beykoz İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne atandı. Güleç’in yerine ise Dış İlişkiler Şube Müdürü Murat Çaykara getirildi. Yeni değişikle Sarıyer ve Beşiktaş İlçe Emniyet Müdürleri de yer değiştirdi. Sarıyer İlçe Emniyet Müdürü Ercan Çamırcı Beşiktaş İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne getirildi. Çamırcı’dan boşalan yere ise Beşiktaş İlçe Emniyet Müdürü Caner Coşar getirildi.