İstanbul Cinayet Büro Amirliği ekiplerini harekete geçiren olay 29 Ocak Günü saat 02.40 sıralarında yaşandı. İddialara göre, Türkmenistan uyruklu 30 yaşındaki Maysa Yazmuradova 29 Ocak Günü gecesi Abdulmuttalip H. (35) ve Mustafa Y. (22) ile buluştu.

Abdulmuttalip H. ve Mustafa Y. kiraladıkları araçla Yazmuradova'yı da alarak Beyoğlu'nda Mis Sokak'ta eğlenmeye gitti. Eğlence mekanında Yazmuradova, beraberindeki iki kişi arasında tartışma yaşandı. İddialara göre, ikili mekânın çıkışında Yazmuradova'yı darp ettikten sonra araca bindiler.

 

ARAÇ DURMADAN DEVAM ETTİ!


Kemeraltı Caddesi'nde seyir halinde olan araçtan Yazmuradova düşerek yuvarlandı. Araçta bulunan Abdulmuttalip H. ve Mustafa Y.  ise Yazmuradova düştükten sonra durmayarak kaçtı. Kadının düştüğünü gören vatandaşlar ise sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen ambulansla hastaneye götürülen kadın tedavi altına alındı.

Yaklaşık 13 gün yoğun bakımda kalan Yazmuradova hayatını kaybederken, polis soruşturma başlattı. Yazmuradova'nın düştüğü yerdeki güvenlik kameraları incelemeye alındı. İnceleme kapsamında Yazmuradova'nın düştüğü araçta bulunan Abdulmuttalip H. ve Mustafa Y. gözaltına alındı. Emniyette sorguya alınan şüphelilerin "Yazmuradova'nın araçtan kendisini attı" dediği iddia edilirken olayla ilgili soruşturma sürüyor.

[old_news_related_template title="Kocasını 'öldürdü' kaynanası ve kayınpederi sahip çıktı" desc="Kendisini aldatan ve döven kocasını tartışma sırasında bıçaklayarak ölümüne sebep olan Sevim Yıldırım Hüyük’ü mahkeme 15 yıl hapis cezasına çarptırdı. Mahkemede ölen Ali Hüyük’ün anne ve babası ‘’Gelinimizin öldürme kastı olduğuna inanmıyoruz. Oğlumuz aldattı ve şiddet gösterdi. Şikayetçi değiliz’’ diye gelinlerini savundular. İşte çok konuşulacak davadan çok konuşulacak detaylar..." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads//2018/02/iecrop/kaynana-kayinpeder_16_9_1519371527.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2018/gundem/kocasini-oldurdu-kaynanasi-ve-kayinpederi-sahip-cikti-2242102/"]