Meral T. (45) ile Hakkı T. (48) çifti 25 yıldır evliydi. Çift arasında bir süredir şiddetli geçimsizlik yaşanıyordu. Yaşanan tartışmalar artınca Meral T. yaklaşık 3 ay önce annesinin Bağcılar'daki evine yerleşti.

image1-3

Özel bir üniversitede temizlikçilik yapan Meral T. eşinden boşanmak istediğini söyleyince ikili arasında tekrar tartışmalar yaşanmaya başladı. Sabah saatlerinde ise işe gitmek için evinden ayrılan Meral T. sokakta eşi Hakkı T. ile karşılaştı. İkili arasında yaşanan tartışmanın ardından tabancasını çıkartan Hakkı T., eşine peş peşe ateş etti. Kanlar içinde yere yığılan Meral T., olay yerinde hayatını kaybetti. Hakkı T. de elindeki silahla intihar girişiminde bulundu.

[old_news_related_template title="Sır cinayetin kurbanları toprağa verildi" desc="İzmir'in Selçuk ilçesi Çamlık Mahallesi'ndeki marketlerinde, başlarından tabancayla vurularak öldürülen Hasan Hüseyin Özkan (55) ve eşi Şenay Özkan (54), son yolculuklarına uğurlandı. Cenaze töreni öncesinde anne ve balarının fotoğraflarını biran olsun ellerinden bırakmayıp ağlayan, çiftin kızları Begüm Özkan ile Aysel Özkan, sık sık birbirlerinin gözyaşlarını sildi, teselli etmeye çalıştı. " image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2018/12/iecrop/hasan-huseyin-ozkan-cinayet-izmir-iha_16_9_1544185056.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2018/gundem/sir-cinayetin-kurbanlari-topraga-verildi-2782418/"]

Silah seslerini duyan komşuları polise ve sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen ekipler tarafından Meral T.’nin cansız bedeni Adli Tıp Kurumu’na kaldırılırken, Hakkı T. ise ambulansla hastaneye götürüldü. Polis olayla ilgili soruşturma başlatırken, Hakkı T.’nin tedavisi ise sürüyor.