Dünya yeni yıla her kentin en bilinen meydanları ve merkezlerindeki kitlesel kutlamalarla giriyor. Türkiye'de de İstanbul'un yeni yıla girerken bu kutlamalarının yapıldığı merkezi uzun yıllar boyunca Taksim Meydanı oldu.
Taksim Meydanı'nda İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin ev sahipliğinde her yılbaşı gecesi renkli gösterilere sahne oluyordu.  Ancak İBB, 2010'dan beri Taksim Meydanı'nda herhangi bir organizasyon yapmıyor.

BU YIL NİŞANTAŞI VE BEŞİKTAŞ DA YOK


İstanbul'da her 31 Aralık gecesi Taksim'in dışında Şişli Belediyesi'ne bağlı Nişantaşı ile Beşiktaş ve Kadıköy'de de yılbaşına özel organizasyonlar yapılıyordu.

BU YIL SADECE ŞİŞLİ KUTLAMA YAPIYOR


Ancak Beşiktaş Belediyesi bu yıl yılbaşı etkinliği düzenlemeyeceğini açıkladı. Şişli Belediyesi de Nişantaşı yerine kutlamaların adresi olarak Cevahir Alışveriş Merkezi'nin önünü seçti. Kadıköy Belediyesi de kutlamaları 31 Aralık'tan 3 Ocak 2018'e kaydırdı.

istanbulda-yilbasiyi-sadece-sisli-belediyesi-kutlayacak-1HAYKO CEPKİN VE YÜKSEK SADAKAT KONSERİ


Şişli Belediyesi bu yıl yeni yılı Cevahir Alışveriş Merkezi'nin önünde düzenlediği Hayko Cepkin ve Yüksek Sadakat konseriyle karşılayacak.  Saat 18.00'de DJ performansı ile başlayacak etkinlik, yeni yılın ilk saatlerine kadar sürecek.

KADIKÖY 3 GÜN SONRA KUTLAYACAK


Kadıköy Belediyesi ise bu sene yılbaşı etkinliğini 3 Ocak'ta Seda Bağcan konseriyle Caddebostan Kültür Merkezi'nde gerçekleştirmeye karar verdi. Yeni yılın ilk günlerinde gerçekleştirilecek olan etkinliğe ücretsiz bir şekilde herkes katılabilecek.

[old_news_related_template title="İstanbul'da yılbaşı alarmı! Bu yollar trafiğe kapatılacak" desc="İstanbul Emniyet Müdürlüğü, yılbaşı önlemleri kapsamında Beyoğlu, Beşiktaş, Şişli ve Kadıköy'e çıkan yolların araç trafiğine kapatılacağını açıkladı. Yapılan açıklamada, 'Pazartesi günü Beyoğlu İstiklal Caddesi ve bu caddeye çıkan yollar saat 15.00'dan, Taksim Meydanı'na çıkan cadde ve sokaklar ile diğer yollar saat 19.00'dan, Beşiktaş ilçesindeki yollar 15.00'dan, Şişli ilçesindeki yollar saat 16.00'dan, Kadıköy ilçesindeki yollar saat 17.00'dan itibaren tedbirlerin sona ermesine kadar kapatılacaktır' denildi." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2018/12/iecrop/kapatilan-yollar-iha_16_9_1546073760.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2018/gundem/istanbulda-yilbasi-alarmi-bu-yollar-trafige-kapatilacak-2911011/"]