Çalışmalarını derinleştiren polis, tekstil işi yapan çiftin öldürdükten sonra Başakşehir’deki lüks sitedeki evlerinde gasp eden 2 Suriyeli gözaltına alındı. Ekiper, çiftin 10 yaşındaki çocuklarının akıbetini belirlemek için çalışmalarını sürdürüyor.

İddialara göre, Arnavutköy, Deliklikaya Köyü yakınlarında aralarında bir kilometre mesafe bulunan bir erkek bir kadın cesedi bulundu. Olay yerine gelen polis ekipleri tarafından yapılan ilk incelemelerde kadın ve erkek cesetinin ağızları koli bandıyla bağlandıktan boğularak öldürüldüğünü belirledi.

İstanbul Cinayet Şube Müdürlüğü ekipleri, Arnavutköy’de, ağızları ve burunları koli bandıyla kapatılmış olarak bulunan cesetlerin kimliğini belirlemek için çalışma başlatmıştı. Çalışma kapsamında kadının Suriye uyruklu 1.5 aylık hamile N.K., erkek cesedinin ise eşi Lübnanlı M.K olduğunu belirledi.

Çalışmalarını derinleştiren polis, çiftin tekstil işiyle uğraşan çiftin öldürdükten sonra Başakşehir’deki lüks sitedeki evlerinde paralarını gasp eden Suriye Uyruklu iki şüpheli yakalandı. Polis çiftin 10 yaşındaki çocuklarını bulmak için çalışmalarını sürdürüyor.

[sozcu_dailymotion_video id="x6epnki"]

[old_news_related_template title="İstanbul'da 1 günde 4 ceset bulundu" desc="Arnavutköy ve Pendik'te dün bulunan 4 ceset polisi alarma geçirdi. Arnavutköy’de 1 kilometre arayla birisi tren yolu kenarına diğeri de dere yatağına atılmış biri kadın 2 ceset bulundu. Pendik'te oyun oynayan çocuklar tarafından bir inşaatın asansör boşluğunda iki ceset bulundu." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2018/02/kadin-ceset.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2018/gundem/istanbulda-1-gunde-4-ceset-bulundu-2219030/"]