Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, ittifak ve aday belirleme ile ilgili temaslarının yanı sıra parti tabanının nabzını yoklamak için bir temayül yoklaması yaptırdı.

Online olarak gerçekleşen oy verme işlemi henüz bitmedi. Saadet Partisi, üyelerine dağıttığı “Saadet kart” üzerinden Cumhurbaşkanı adayı için oylama yaptırdı. 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ile görüşen Saadet Genel Başkanı, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile ise Salı günü görüşmüştü. Akşener, partisinin adayının kendisi olduğunu, adaylıktan çekilmeyeceğini söyledi. Akşener'in açıklamasının ardından, CHP'li kurmaylar da Abdullah Gül isminin gündemlerinde olmadığını duyurdular.

İşte SP'nin diğer aday adayları;

sp-adaylari-anket

[old_news_related_template title="Özgür Özel'den Abdullah Gül isyanı! YETER..." desc="CHP'li Muharrem İnce'nin attığı Abdullah Gül tweetinin ardından CHP'den peş peşe açıklamalar geldi. Parti Sözcüsü Bülent Tezcan'ın açıklamasının ardından CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel de twitter'dan adeta isyan etti" image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2018/04/iecrop/11-5_16_9_1524651535.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2018/gundem/ozgur-ozelden-abdullah-gul-isyani-yeter-2370497/"]