Ataşehir Kayışdağı’nda 21 Şubat 2018 tarihinde, yurttan kaçan kız çocuklarının 24 saat köpeklerle korunan bir çiftlikte silah tehdidiyle tuttuğu iddia edilen ve çiftliğe düzenlenen operasyonda tutuklanan Abuzer S.’ye (38) yönelik yürütülen soruşturma tamamlandı.

İNTERNETTE YAYINLAMAKLA TEHDİT ETMİŞ


Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından düzenlenen iddianamede, çiftliğin sahibi Abuzer S.’nin 2017 yılının Ekim ayında, 16 yaşındaki mağdur A.K.’yı silahla tehdit ederek başkası ile olan cinsel içerikli görüntüsünü kaydettiği, çiftlikten ayrılması halinde bu görüntüleri internette yayınlamakla tehdit ettiği anlatıldı. Şüpheli Abuzer S’nin, 2018 yılının Şubat ayında da 18 yaşından küçük H.Ö.’ye tabancasını doğrultarak “seni öldürürüm” dediği, ayrıca yaşları 18’den küçük olan mağdurları rızası dışında yanında tutarak, birçok kez cinsel ilişkiye girdiği kaydedildi.

24 YILDAN 62,5 YILA KADAR HAPİS İSTEMİ


Şüpheli Abuzer S.’nin 4 mağdura yönelik eylemlerinden dolayı “çocuğun cinsel istismarı”, “kişiyi hürriyetinden yoksun kılma”, “şantaj”, “silahla tehdit” , “reşit olmayanla cinsel ilişki” ve “ruhsatsız silah, mermi ve muşta taşımak ve bulundurmak” suçlarından suçlarından 24 yıldan 62,5 yıla kadar hapisle cezalandırılması istendi. İddianame, gönderildiği Anadolu Ağır Ceza Mahkemesi tarafından kabul edildi.