Görüntülerde motosikletle gelen iki şahsın Aslan’ın evinin önünde durarak 5 el ateş ettiği görülüyor. Ateş eden saldırganın silahının poşet içinde olması ise dikkat çekiyor. Silahlı saldırının geçen Pazar günü İstanbul Bağcılar’da meydana gelen ve 5 kişinin yaralandığı olaydan bir kaç saat sonra meydana geldiği belirtildi.

SÖZCÜ’nün edindiği bilgilere göre Emniyet’in yaşanan saldırının “Profesyonel bir provokasyon” olma ihtimali üzerinde yoğunlaşıldığı belirtildi. Yetkililer, ateş açan saldırganın silahının poşet içinde olmasından dolayı kovanlarının da yere düşmediğini ifade etti. İstanbul Emniyet Müdürlüğü’nün saldırganlara ulaşmak için kapsamlı bir soruşturma yürüttüğü ifade edildi.

[old_news_related_template title="Son Dakika... İYİ Parti kurucusuna silahlı saldırı" desc="Geçtiğimiz günlerde Bağcılar'daki seçim standına bıçaklı saldırı gerçekleştirilen İYİ Parti'nin, bu kez de İYİ Parti kurucu üyesi, Gazinocular Kralı Fahrettin Aslan'ın oğlu Mehmet Aslan'ın Beykoz'daki evinin kurşunlandığı ortaya çıktı. Saldırı anında Aslan'ın evde olmadığı öğrenilirken, olayın daha önce gerçekleştiği iddia edildi." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2018/03/sondakika-20180305.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2018/gundem/son-dakika-iyi-parti-kurucusuna-silahli-saldiri-2395840/"]

Öte yandan evi kurşunlanan Mehmet Aslan’ın olayın yaşandığı tarihte İstanbul’da olmadığı öğrenildi.