İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ve Genel Başkan Yardımcısı Aytun Çıray hükümetin açıklamalarıyla ilgili sosyal medya platformu Twitter üzerinden değerlendirmelerde bulundu. Önce Meral Akşener sosyal medya hesabı üzerinden, "Milletimizi hatırlamak için bizden korkmanız mı gerekiyordu? #TürkiyeİYİOlacak" açıklamasını yaptı.

[old_news_related_template title="Emeklilere ne kadar ikramiye verilecek? Başbakan Yıldırım açıkladı | 12 milyon emekliye 2 ikramiye" desc="Başbakan Binali Yıldırım Bakanlar Kurulu toplantısının ardından yaptığı açıklamada, emeklilere her yıl iki bayram öncesi ikramiye verileceğini açıkladı. Yıldırım, 'Emekli olmuş 12 milyonun üzerinde vatandaşımız var. Devletten emekliliği dışında maaş alanlar var. Bunlara Ramazan Bayramı öncesi 1000 TL, Kurban Bayramı öncesi 1000 TL ikramiye vereceğiz. Emekliler, dul ve yetimler bundan faydalanacak' dedi." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2018/04/iecrop/emekli-shutterstock_489240109_16_9_1525110676.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2018/ekonomi/son-dakika-haberi-emekliliye-senede-iki-ikramiye-2380105/"]

Akşener'in ardından da Aytun Çıray seçim paketiyle ilgili olarak, "Palyatif bir seçim yatırımı olsa da emeklilerimize verilecek olan bayram öncesi ikramiye biz @iyiparti lileri memnun etti. İnşallah Sn @meral_aksener iktidara geldiğinde vatandaşlarımızın bu tür hakları seçim şartına bağlanmadan kurumsallaştırılarak çözülecek. Özellikle işsizlik!" ifadelerini kullandı.

iyi-parti-twitter