CHP Grup Başkanvekili Engin Altay, İYİ Parti’ye katılan 15 milletvekili ile birlikte yaptığı açıklamada, “Demokrasimizin daha fazla tahrip edilmesini doğru bulmuyoruz. Toplumun daha fazla kutuplaşmasına izin vermeyeceğiz. CHP olarak demokrasi ayıbına karşı demokrasi arayışımız sürdüreceğiz. Demokrasinin kazanması için bu adımı atıyoruz. 15 milletvekilimiz CHP'den istifa edip İYİ Parti'ye katıldılar. Demokrasimiz için İYİ Parti'ye katılma kararı aldılar. Türkiye ve demokrasimize hayırlı olsun. Arkadaşlarımız demokrasi gaspına zırh olmuşlardır” diye konuştu. Bu sırada CHP’den istifa ederek İYİ Parti’ye katılan milletvekilleri arasında yer alan Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer’in gözyaşlarını tutamadığı görüldü.

[old_news_related_template title="CHP'den flaş İYİ Parti'yle ittifak açıklaması" desc="CHP'li vekiller TBMM'de bir araya gelerek İYİ Parti'yle yapılan ittifakla ilgili bilgilendirme açıklaması yaptı. Duyuruyu parti adına CHP Grup Başkanvekili Engin Altay yaptı." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2018/04/iecrop/foto-chp-3_16_9_1524401243.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2018/gundem/chpden-flas-iyi-partiyle-ittifak-aciklamasi-2364873/"]

MEVZUBAHİS VATANSA GERİSİ TEFERRUATTIR

Siyasi hayatına CHP İşçi Komite Başkanlığı ile başlayan ve 2011 seçimlerinde CHP'den milletvekili aday adayı olduktan sonra Kasım 2015'te yapılan genel seçimlerde CHP Niğde Milletvekili olarak meclise giren Gürer’in duygusal anları, dikkatli izleyicilerin de gözünden kaçmadı.

CHP Parti Meclisi Üyesi Teğmen Mehmet Ali Çelebi de Gürer'in bu anlarının görüntüsünü sosyal medyada paylaşarak “Gözyaşlarıyla… Mevzubahis vatansa gerisi teferruattır” dedi.

İŞTE O ANLAR....