Müjdat Gezen Sanat Merkezi öğrencileri tarafından seslendirilen İzmir Marşı’nı ‘akapella’ versiyonu için klip yapıldı. İzzet Öz tarafından hazırlanan video klip izleyenlerin büyük beğenisini topladı.

Müjdat Gezen, klibin hikayesini anlattı. Müjdat Gezen, klibin hikayesini anlattı.

"MUSTAFA KEMAL HEP YAŞAYACAK"


Müjdat Gezen Sanat Merkezi öğrencilerinin yorumladığı İzmir Marşı'nın, ilk olarak Uğur Dündar'ın sunduğu Halk Arenası programında dinletildiğini ve çok beğenildiğini belirten duayen sanatçı Müjdat Gezen,  "Sevgili Yılmaz Özdil, Uğur Dündar'ın programında öğrencilerimizin İzmir Marşı yorumunu çok beğenmiş. Benden buna klip çekmemizi istedi. Ben de 'Nerede yayınlayacağım, kime nasıl izleteceğiz' dedim. Özdil de; 'Benim 2 milyon, Uğur Dündar'ın 2 milyon, Sözcü'nün 3 milyona yakın takipçisi var. Bu 6-7 milyona ulaşabilecek bir şey olur" dedi. Ben de öğrencilerimi stüdyoya soktum okuttum İzmir Marşı'nı.  Sevgili İzzet Öz'e de klip çektirdim. Ve inanılmaz bir ilgi gördü. Bu bizim için çok gurur verici ve harika bir olay. Benim bu konuyla ilgili söyleyeceğim şu ki; İzmir Marşı'nın içinde geçen 'Yaşa Mustafa Kemal Paşa' sözü lütfen kimseyi rahatsız etmesin. Çünkü o hep yaşayacak." diye konuştu.

AKAPELLA NEDİR?

Akapella, müzik terminolojisinde a capella olarak geçen çok sesli bir müzik türü. Akapella müziklerde enstrüman olarak insan sesi kullanılır.