AKP lideri ve Cumhurbaşkanı Erdoğan, bugün partisinin grup toplantısında yaptığı konuşmada, anamuhalefet partisi CHP'ye yüklenmiş ve "Ankara’da Çankaya, İstanbul’da Kadıköy, Şişli, Beşiktaş gibi yerlerdeki seçim sonuçlarına bakın, hiç birinin ülke gerçekleriyle ilişkisinin olmadığını görürsünüz. Türkiye yansa da şaha kalksa da bunların umurunda değildir. Halbuki buradaki seçmen profili aynı zamanda Türkiye pastasının kaymağını yiyen kesimlerden oluşuyor" demişti.

"MUTLULUK BÜTÜNLEYİCİDİR"


Erdoğan'ın bu sözlerine Kadıköy Belediye Başkanı Aykurt Nuhoğlu'dan tepki geldi.

Twitter hesabından açıklama yapan CHP'li Nuhoğlu Erdoğan'a şu sözlerle yanıt verdi; "Kadıköy'de yaşayan insanlar 80 milyon insanımızın yansımasıdır. Türkiye neyse, Kadıköy de odur. Bizler yurttaşlarımızı ve ülkemizi seviyoruz. Mutluluğumuzun kaynağı çalışkanlığımızdır. Mutluluk bütünleyicidir. Herkesin ihtiyaçlarına yönelik projeleri Kadıköylülerle beraber yaptık ve ilçemiz İnsani Gelişme Endeksi'nde en üstlerde yer aldı. Bu tüm Türkiye'de olabilir. Mutlu insanlar, mutlu hikayeleri; mutlu hikayeler mutlu şehirleri ve mutlu ülkeleri yaratır. Tüm yurttaşlarımızın ortak bilinçle hareket ederek, değerlerimizi geleceğe güçlü bir şekilde taşıyacağına inanıyoruz."

[old_news_related_template title="Erdoğan adaylarını açıkladı CHP'ye yüklendi" desc="AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan partisinin grup toplantısında AKP'nin İzmir ve Ankara büyükşehir belediye başkan adaylarının da içinde bulunduğu 20 ilde partisinin adaylarını açıkladı. Erdoğan konuşmasında CHP'ye yüklenerek 'Büyükşehirlerde CHP AK Parti'nin adaylarını açıklamasını bekliyor niye ona göre aday açıklayacakmış. ' dedi." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2018/11/iecrop/20181127_2_33629631_39372652_web_16_9_1543313381.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2018/gundem/son-dakika-erdogan-21-belediye-baskan-adayini-acikliyor-2762119/"]