Önce dayak attılar, sonra polise teslim ettiler

Adana'da, kaldırımda uygunsuz hareketlerde bulunduğu öne sürülen kişi, vatandaşlarca dövüldü. Cep telefonuyla kayda alınan dayak anı, sosyal medyada paylaşıldı.
adana-dayak

Olay, akşam saatlerinde merkez Seyhan ilçesi Sümer Mahallesi Bülent Angın Bulvarı'nda meydana geldi. Yol kenarında cinsel organını çıkarıp, teşhirde bulunduğu ve ahlaka aykırı hareketler yaptığı öne sürülen, ismi açıklanmayan 40'lı yaşlardaki kişi, kendisini fark eden vatandaşlarca dövüldü. Bir vatandaşın cep telefonu ile kayda aldığı o anlar, sosyal medyada da paylaşıldı. Vatandaşlar, dövdükleri kişiyi daha sonra polise teslim etti.

Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.

SOKAK ORTASINDA HADIM EDİLDİ

Ankara Demetevler'de baba, kızını taciz ettiği iddia edilen adamı, sokak ortasında yakalayarak cinsel organının bulunduğu yerden 3-4 defa bıçakladı.

Sosyal medyada ortaya atılan iddiaya göre Ankara Demetevler'de bir baba, kızını taciz ettiği iddia edilen adamı, sokak ortasında yakaladı. Baba, adamı cinsel organının bulunduğu bölgeden 3-4 defa bıçaklayarak yaraladı.

sokak-ortasinda-hadim-1

SOSYAL MEDYADA DEPREM ETKİSİ YARATTI

"Kızını taciz eden sapığı yakalayarak hadım etti" başlığı ile paylaşılan video sosyal medyada deprem etkisi yarattı. İddiaya göre, adam, 13 yaşındaki kız çocuğunu taciz etti. Baba, güvenlik kamerasından kızını taciz eden adamı tespit etti. Baba marketten aldığı bıçakla adamı yolun ortasında kasığından bıçaklayarak yaraladı.

EŞİ DE ORADAYDI

Olayın yaşandığı yere çok yakın bir iş yerinde çalıştığı öğrenilen kadın, eşinin kanlar içinde yerde yattığını görünce çığlıklar atıp sinir krizi geçirdi. Çok kan kaybettiği görülen yaralı adam, ambulansla hastaneye kaldırıldı.