İstanbul Küçükçekmece İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerini harekete geçiren olay, Pazar günü akşam saat 21.00 sıralarında Sefaköy Kültür Merkezi önünde yaşandı.

İddialara göre, Damla A. isimli kız arkadaşıyla yürüyen Yağmur F. isimli kadın eski kocası Sinan A. ile karşılaştı. Yağmur F. ile Sinan A. arasında başlayan tartışma büyüyerek kavgaya dönüştü. Bu esnada Yağmur F.'nin kardeşi Barış F. ve Sinan A.'nın arkadaşı Güven M.'nin de dahil olmasıyla kavga alevlendi. Çıkan kavgada Sinan A. ve Barış F. birbirini bıçakla yaralarken, vatandaşların araya girmesiyle taraflar ayrıldı.

KAVGA HASTANEYE TAŞTI


Olaydan sonra kavgada yaralanan Barış F. ailesiyle birlikte tedavisini yaptırmak için Halkalı'daki Kanuni Sultan Süleyman Hastanesi'ne geldi. Bu sırada kavgada yaralanan Sinan A.'nın da tedavi için ailesiyle hastanedeydi. İki ailenin karşılaşmasıyla başlayan sözlü tartışma yerini arbedeye bıraktı. Hastane önünde alevlenen kavgada taraflardan Tahsin A.'nın diğer gruba ateş etmesi hastanede paniğe neden oldu.

ÇATIŞMA İHBARI!

Bölgedeki vatandaşların 'Hastane önünde çatışma çıktı' ihbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Tarafları sakinleştiren ekipler olaya karışan 10 şüpheliyi de gözaltına aldı. Emniyette sorguları tamamlanan şüphelilerden silahı kullanan Tahsin A. ile birlikte Barış F., Mazlum G. ve Sinan A. adliyeye sevk edildi. Savcılık sorgularının ardından mahkemeye çıkan 4 şüphelinin de serbest bırakıldığı öğrenildi.