İYİ Parti lideri Meral Akşener'in salı günü yapılan grup konuşmasından bir bölüm sosyal medyada oldukça ilgi gördü.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bütün mitinglerinde tekrar ettiği 'Tek devlet, tek millet' kavramına karşı Akşener'in söylediği, "Yeter artık. Yetti artık. Tek devlet değil Türk devleti... Tek bayrak değil Türk bayrağı. Tek millet değil Türk milleti" sözleri binlerce kullanıcı tarafından beğenildi ve paylaşıldı.

[old_news_related_template title="Donarak şehit olan askerlerimizle ilgili Meclis'e verilen araştırma önergesi reddedildi" desc="İYİ Parti'nin, donarak şehit olan askerlerimiz için verdiği önerge AKP'nin ret, MHP ve HDP'nin çekimser oylarıyla Meclis'ten geçemedi. Kararı İYİ Parti Muğla Milletvekili Metin Ergun, sosyal medya hesabından paylaştı. " image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2018/10/iecrop/basliksiz-1-107_16_9_1540910705.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2018/gundem/donarak-sehit-olan-askerlerimizle-ilgili-meclise-verilen-arastirma-onergesi-reddedildi-2710488/"]

ERDOĞAN BUNU HER YERDE SÖYLÜYORDU

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın her gittiği yerde sıklıkla tekrar ettiği "Tek Millet, Tek Bayrak, Tek Vatan, Tek Devlet" sözü İYİ Partililer tarafından tarafından 'Bu tek milletin bir adı yok mu?' şeklinde eleştiriliyordu.