Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamada, Marmara'da yarın akşam saatlerinden itibaren güney ve güneybatı yönlerinden 6 ila 8 kuvvetinde (50-75km/sa) fırtına beklendiği belirtildi. Fırtınanın Marmara'da Pazar günü akşam saatlerinden sonra etkisini kaybetmesi bekleniyor.
Açıklamada, Kuzey ve Orta Ege'de ise yarın öğle saatlerinden itibaren güney ve güneydoğu yönlerinden 6 ila 8 kuvvetinde (50-75km/sa) fırtına beklendiği kaydedildi. Fırtınanın Pazar günü akşam saatlerinden sonra etkisini kaybedeceği tahmin ediliyor. Yetkililer, soba ve doğal gaz kaynaklı baca gazı kaynaklı zehirlenmelerine, ağaç ve direk devrilmesine, çatı uçması, ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerektiğini bildirdi. (İHA)

İL İL HAVA DURUMU

[old_news_related_template title="Cumartesi sürpriz yapacak! Pazar ise..." desc="Hafta sonu planlarını şekillendirmek isteyen vatandaşlar hava durumuna dair son dakika haberlerini araştırıyor. Yurtta yarın güneşli bir hava hakim olacak ancak pazar günü Türkiye'nin batı kesimlerinde yağış görülecek. İşte güncel hava durumu tahminleri..." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2018/03/iecrop/hava-durumu-15-ekim_16_9_1521174939.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2018/gundem/cumartesi-surprizi-hafta-sonu-hava-nasil-olacak-iste-son-dakika-hava-durumu-haberleri-2290848/"]