Sosyal medya hesabından Çelik'e tepki gösteren Enginyurt, AKP'nin MHP'yi ve MHP'lileri görmezden geldiğini belirterek "Sevsinler böyle ittifakı" şeklinde paylaşımda bulundu.

ekran-alintisi

Enginyurt'un paylaşımı şöyle:"MHP mensubu olanları İş Kura bile başlatma. Ülkücü Öğretmenden İlkokul Müdürü yapma. Bürokraside MHP düşmanlığı devam etsin. MHP'nin her teklifine çemkirerek tepki göster. Andımız serbest kaldı diye Danıştay'a diklen. Sonra aman İttifakı bozma de. Sevsinler böyle ittifakı."

[old_news_related_template title="Son dakika: Erdoğan-Bahçeli krizine flaş açıklama! 'Çarpıtma var'" desc="Kabine toplantısı sonrası Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın'dan önemli açıklamalar geldi. Kalın, Erdoğan ile Bahçeli arasındaki af krizini için 'Ya bir yanlış anlama var ya da bir çarpıtma var' dedi. " image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2018/10/iecrop/kalin-aa-2_16_9_1540223964.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2018/gundem/son-dakika-kabine-toplantisi-sonrasi-kalindan-onemli-aciklamalar-2695890/"]

"DAHA NE YAPALIM? PARTİYİ Mİ KAPATALIM?"

Öte yandan MHP'li Enginyurt'un, paylaşımına cevap veren bir sosyal kullanıcısına verdiği yanıt da dikkat çekti.

ekran-alint

"Çözüm nedir o vakit sayın Enginyurt?" şeklinde yöneltilen soruya Enginyurt, "Bayram sürekli yazıyorsun. Ben cevap vermedikçe de, hep MHP üzerinden ittifak bozulursa şöyle olur, böyle olur, sandığa gitmeyiz diyorsun. Sen ve senin gibilere soruyorum, MHP Cumhurbaşkanı adayı çıkarmadı, İstanbul'a aday çıkarmıyor. Daha ne yapacak? Partiyi mi kapatalım?" ifadeleriyle cevap verdi.

[old_news_related_template title="Bahçeli'den Erdoğan'ın sözlerine çok sert yanıt | Son dakika haberleri" desc="MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın afla ilgili sözlerine yanıt verdi. Bahçeli, 'Şartlı ceza indirimiyle ilgili teklifimizi uyuşturucu temeline indirmek, tahrip ve tahrif etmek fahiş bir yanlış, fuzuli bir demagojidir.' dedi. " image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2018/10/iecrop/bahceli-10_16_9_1540201996.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2018/gundem/bahceliden-erdoganin-sozlerine-cok-sert-yanit-2695128/"]