CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce Artvin'de partisinin düzenlediği mitinge katıldı.

İnce'nin mitinginden satır başları şu şekilde;

[caption id="attachment_2437895" align="alignnone" width="940"]Asuman ARANCA FOTO - Asuman ARANCA[/caption]

ERDOĞAN'A FETÖ YANITI

"FETÖ'nün istediklerini rektör yapmadı mı? Ne istedinizde verdik demedi mi? Peki size soruyorum sizin her istediğinizi verdi mi? FETÖ ile ortakken kardeşken Türkiye'ye birlikte ihanet ederlerken gayet iyilerdi. Ne zaman FETÖ bunlara ihanet etti. O zaman kardeş kavgası başladı. FETÖ'cüler bunlara hırsız, bunlar FETÖ'cülere darbeci diyor."

"Şimdi masal anlatıyor bana. Senden korkacak halim yok. Doğruları söylemeyi devam edeceğiz. Bunlar yakında İnce hastalığa tutulur. Telaş içindeler."

[old_news_related_template title="Muharrem İnce'den Erdoğan'a: İspatlamazsam namerdim" desc="CHP Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce Trabzon'dan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a seslenerek, “Ben dedim ki partiyi kurmadan önce Fethullah Gülen'e gidip icazet aldın mı? Bana diyor ki 'ispatlamazsan namertsin.' Ben de diyorum ki ispatlamazsam namerdim” diye konuştu." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2018/05/iecrop/depophotos_16017888_16_9_1527593819.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2018/gundem/muharrem-ince-trabzonda-2437200/"]

"KUANTUM SÖZÜNÜ SİZDEN DUYDUM"

"Çocuklarımızı iyi eğiteceğiz. İlk tayinim burada İmam Hatip okuluydu. Az önce eski okuluma uğradım. Öğrencilerimden birisi dedi ki: "İlk kez kuantum sözcüğünü sizden duydum."

"İmam Hatipteki çocuklar benim çocuklarım. Bir baba evlatları arasında nasıl ayrım yapmazsa bir cumhurbaşkanı da okulları arasında ayrım yapmaz. Fen lisesindekiler de imam hatiptekiler de benim evlatlarım"

"Her şeyi böldü. Milleti böldü, camileri böldü, şehitleri böldü. 15 Temmuz şehitleri başka maaş alıyor, diğer şehitlerimiz başka. Gönülleri böldü. Ben 81 milyonun cumhurbaşkanı olacağım. Sağcının solcunun, alevinin sünninin, hepsinin... Önce barışacağız."

[caption id="attachment_2437896" align="alignnone" width="933"]Asuman ARANCA FOTO - Asuman ARANCA[/caption]

"SEN HİÇ KÖPRÜ YAPTIN MI?"

"İkide bir soruyor sen hiç köprü yaptın mı? Ben de soruyorum sen hiç şeker fabrikası yaptın mı? Habire satıyorsun. Sen Atatürk'ün yaptıklarını satıyorsun."

"Demirel'in yaptığı köprüden 10 liraya geçiyoruz da senin yaptığın köprüden neden 100 liraya geçiyoruz? 40 bin araç garantisi vermişler 20 bin geçiyor, üstünü bizim cebimizden alıyorlar. Bizden alıyorlar, AKP'li kardeşlerim, sizlerden de alıyorlar."

[old_news_related_template title="Muharrem İnce: Oraya 24 Haziran’dan sonra benim resmimi de asın" desc="CHP'nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, Trabzon mitingi sonrasında Artvin'in Borçka ilçesindeki programına karayolu ile geçerken ana ocağı Rize’nin Çayeli ilçesinde uğradı. İnce, burada yaptığı konuşmada Mesut Yılmaz ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın fotoğrafının yanına kendi resminin de asılmasını istedi. " image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2018/05/iecrop/resimid_5109819_16_9_1527601930.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2018/gundem/muharrem-ince-oraya-24-hazirandan-sonra-benim-resmimi-de-asin-2437671/"]

"BEYGİRE BİN BİNEBİLİYORSAN"

"Geçtiğimiz günlerde bisiklet hediye ettiler, ben de sahnede bindim. Hemşehrim diyor ki: "İnce sen bisiklete binmeye devam et." Ben bisiklete bineyim, sen de beygire bin binebiliyorsan."

[caption id="attachment_2437897" align="alignnone" width="930"]Asuman ARANCA FOTO - Asuman ARANCA[/caption]

ERDOĞAN'A TELEVİZYON ÇAĞRISI

"Ben meydanlarda kavga etmek istemiyorum. Bir TV kanalına Erdoğan'la birlikte çıkalım, milletin önünde, danışmanlarla birlikte gelsin. Ben tek başıma geleceğim. Ekonomi tartışalım. Dış politika tartışalım. Oturalım, arkamıza üniversite diplomalarımızı asalım, tartışmaya başlayalım. Güzel olmaz mı? Millet dinlesin, tarımda eğitimde ne olacak."

"24 Haziran'dan sonra fındık 15 lira olacak. "Kaynağı nereden bulacak?" diyor. Sen Suriyeliye nereden para bulduysan ben de yurttaşlarıma o parayı oradan bulacağım."

[caption id="attachment_2437899" align="alignnone" width="880"]Asuman ARANCA Muharrem İnce, platformda Artvin yöresine ait Atabarı oynadı - Asuman ARANCA[/caption]

ÖĞRENCİLERİNDEN OY İSTEDİ

"Öğrencilerim parmak kaldırabilir mi? Benim öğrencilerim. (Kalabalıktan öğrencilerini göstererek: "Hatırladım seni.") Cumhurbaşkanı adayı olarak geldim ama bu şehirde fizik öğretmeni olarak emeğim var. Yüzde 10 ekstradan öğretmenlik oyu istiyorum sizden."

"Artvin yüzde 70 oy istiyorum sizden. Söz mü?"

"Hepinize çok teşekkür ediyorum."