Türkiye’nin en güvenilir kişisi soruşturmacı gazete­ci Uğur Dündar'ın reyting rekorları kıran programının bu haftaki konuğu CHP'den Cumhurbaşkanı adayı gösterilen Muharrem İnce oldu.

[old_news_related_template title="Muharrem İnce Halk Arenası'nda!" desc="Halk TV’de ekranlara gelen ve izlenme rekorları kıran, Türkiye’nin en güvenilir kişisi Uğur Dündar'ın hazırlayıp sunduğu 'Halk Arenası' bu hafta yine gündemi belirliyor. Antalya Muratpaşa Kent Meydanı'ndan sevenleriyle buluşan Halk Arenası'na halktan her hafta olduğu gibi yine büyük bir ilgi var. Programın yapıldığı Antalya Muratpaşa Kent Meydanı tıklım tıklım dolmuş durumda. Programı alanda yaklaşık 20 bin kişi izliyor." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2018/05/iecrop/halktv_16_9_1526061676.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2018/gundem/muharrem-ince-halk-arenasinda-2402193/"]

Programda önemli açıklamalarda bulunan İnce, yaptığı mitinglerde en çok etkilendiği ili de açıkladı.

3

İnce, "Beni en çok etkileyen Hakkari oldu. Şehir turu yaparken el sallamalarına baktım. 'Bende yalan yok.' Yalova'da miting yaptık. Orada bana 10 kişi el sallamadı, ben el salladım yüzüne baktım ama bana el sallamadılar. Hakkari'de şehir turu yaptık, bir tek Allah'ın kulu el sallamamazlık yapmadı" ifadelerini kullandı.

1

"ÖRTÜLÜ ÖDENEK KALDIRILAMAZ"

İnce programda Cumhurbaşkanlığına ayrılan örtülü ödeneğe de değindi. Örtülü ödeneğin kaldırılamayacağını vurgulayan İnce, "Devletin gizli harcamaları vardır. Kullanmaya mecburdur. Her devlette de vardır. Ben de bu ülkenin pek çok gizli olaylarına tanık olduk. Bizimle mezara gidecek. Ama siz örtülü ödeneği Türkiye Cumhuriyeti için kullanırsanız başımın üstünde yeri vardır" dedi.

AKP'NİN MANİFESTO AÇIKLAMASI

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın geçtiğimiz günlerde açıkladığı manifestoyu da eleştiren İnce, "16 yıl sonra manifesto yayımlıyorlar. Bir gelecek bildirgesidir. Seninki iflas belgesi. Manifestoyu yeni seçilmemiş aday yayınlayabilir, Erdoğan yayınlayamaz ki. 81 milyonun temsilcisiyim. Ben AK Partililerin, MHP'lilerin, HDP'lilerin de cumhurbaşkanı olacağım. Tek olan şeyler değerlidir. Tek olan herkes içindir. Atatürk 81 milyonun kurtarıcısıdır. Bayrak sadece MHP'lilerin değildir, hepimizindir. Cumhurbaşkanı da tektir, cumhurbaşkanı 81 milyonundur. O yüzden partili olamaz. Misafire iyi davranmak lazım. Şimdi ilk seçildiğinde çıraklık döneminde, ikinci dönemi kalfalık dönemi, üçüncü dönem ustalık dönemi, dördüncü dönemi artık emeklilik dönemi" şeklinde konuştu.

 

5 6 7

Fotoğraflar için Halk Arenası Yayın Danışmanı Atilla KÖPRÜLÜOĞLU’na teşekkür ediyoruz.