Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, Ankara'da düzenlenen büyük mitingde halka bir araya geldi. Tandoğan Meydanı'nda düzenlenen mitinge halk büyük ilgili gösterdi. 8

Yüzbinlerce kişi mitingin başlamasına saatler kala alanı doldurmaya başladı.

Zekeriya Albayrak Zekeriya Albayrak


Alanda 'Başkan İnce' sloganlarıyla karışlanan Muharrem İnce, "Bu 106. mitingimiz ama görüyorum ki buradan ucu görünmüyor kalabalığın. Bu miting gördüğüm en sıkışık miting. Bundan daha sıkışık bir miting görmedim ben" dedi.

6

SANDIK ÇAĞRISI YAPTI

Seçim öncesi vatandaşlara uyarıda bulunan İnce, "Pazar günü; ben, sen, o yok. Biz var, biz. 50 günde evimde ya 2 gece yattım ya 3 gece. 7 kilo verdim. Yarından sonra sıra sizde, pazar sabahı geç kalmayın, okulların bahçesinde yatın. Pazar günü acıkmayın, uykunuz gelmesin, hasta olmayın. Pazar günü oyunuzu kullandıktan sonra okuldan ayrılmayın. Sandıkları sakın terk etmeyin" ifadelerini kullandı.

FOTO: SOZCÜ-ÖZEL FOTO: SOZCÜ-ÖZEL


"O YÖNETİCİLERİ YARGIYA GÖNDERECEĞİM"

Anadolu Ajansı, TRT ve YSK'ya da sert tepki gösteren İnce, "Pazar günü sabah Yalova'da oyumu kullanıp doğru Ankara'ya geleceğim. Bakın 3 tane kurum; biri Anadolu Ajansı, biri TRT, öbürü de YSK. Allah'ın izniyle Cumhurbaşkanı olacağımı biliyorum. Hiçbir intikam duygum yok ama bu 3 kurumun yöneticilerini yargıya göndereceğim. Bağımsız, tarafsız bir yargıya göndereceğim" dedi.

3
"ANAYASAL SUÇ İŞLİYORLAR"

Eleştirilerini sürdüren İnce, "Dedim ya; bu TRT, YSK, AA. Bunlar anayasal suç işliyor. Anayasaya uymuyorlar. Arkadaşlara hesaplattırdım, kampanya dönemi boyunca Erdoğan'ı 181 saat göstermiş. Muharrem İnce'yi 15 saat göstermiş. Meral Akşener'i 3 saat, Temel Karamollaoğlu'nu 1 saat, Selahattin Demirtaş'ı 32 dakika, Doğu Perinçek'i 38 dakika göstermiş. 181 saat gösteriyorsun birini, öbürünü dakikayla gösteriyorsun. Seni yargılamayacağız da kimi yargılayacağız. O yandaş medya şimdi yazıp çiziyor ya bakmayın siz onlar pazar gününden sonra bu garibanın yanına gelecekler" ifadelerini kullandı.

4

SAHTE BROŞÜRLERE SERT TEPKİ

Ankara'da sahte broşür dağıtanları da hedef alan İnce, "Ankara'da bugün bir şey yapmışlar, üstüne CHP logosu basmışlar, türbanı kaldıracağım, şunu yardımcım yapacağım gibi... Bunlar nasıl Müslüman, bunlar nasıl insan anlamış değilim. Bu broşürleri hazırlayan ahlaksıza, namussuza sesleniyorum; bunlar sahtekar, yalancı. Bunlar bırakın Müslüman olmayı insan bile olamaz. Bu broşürlerin benimle ve CHP ile hiçbir ilgili yoktur. Bunlar paçavradır. Benim Cumhurbaşkanlığımda istediğin yerde başörtünü tak. Korkmadan tak, bizim böyle bir derdimiz yok" ifadelerini kullandı.

Zekeriya Albayrak Zekeriya Albayrak