CHP’nin Cumhurbaşkanı adayı İnce, Niğde’de de halka hitap etti. gibi Niğde’deki mitingine de Gazze’de ölenler için saygı duruşu ve Fatiha okutarak başlayan İnce, “Kimin akıllı telefonu varsa çıkarsın, canlı yayına başlasın. Dünyanın en büyük gazeteleri, TV'leri benden röportaj talebinde bulunuyor, ama Türkiye’deki medya göstermiyor. TV kanalların önünde miting yapacağım” dedi.

[old_news_related_template title="Meral Akşener'den çarpıcı açıklamalar" desc="İYİ Parti Genel Başkanı ve cumhurbaşkanı adayı Meral Akşener, Ankara’da yabancı basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ikinci tura kalacağını ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ikinci turda kaybedeceğini öne süren Akşener, seçimlerin eşit koşullarda yapılmadığı mesajı verdi." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2018/05/iecrop/aksener-880-dha_16_9_1526388026.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2018/gundem/aksener-erdogan-bir-kadinla-mucadele-etmeyi-kendine-yediremez-2408831/"]

İnce, cumhurbaşkanı seçilmesi halinde ilk Cumhurbaşkanlığı Kararname’sini 0-18 yaş arasındaki çocukların nüfus cüzdanı ile sağlık hizmeti alabilmesi için çıkartacağını de belirtti.. ''Benim gözbebeğim” dediği otizmli çocukların tamamının eğitim alacağının sözünü verdi. İnce, konuşması sırasında da sürekli laf atan bir seçmene de çıkışarak, ‘Çok konuşuyorsun kafam karışıyor, bir sus Allah aşkına” dedi. Türkiye’nin ‘beka sorunu var’ denilerek seçime götürüldüğünü anımsatan İnce, “Beka sorunu varsa istikrar nasıl oluyor? Beka sorunu varsa istikrar yoktur” ifadelerini kullandı.

İnce, özetle şunları söyledi:

BAYRAK HERKESİNDİR

Ben sizin gönlünüze köprü kurmaya, 81 milyonu kucaklamaya geldim. Cumhurbaşkanı olduğumda sadece CHP’lilerin değil herkesin Cumhurbaşkanı olacağım. Rozeti çıkardım. Tek olan, bir kesimin olmaz. CHP’lilerin Ak Partililerin bayrağı olmaz. Bayrak herkesin bayrağıdır. Cumhurbaşkanı herkesin Cumhurbaşkanıdır. Sadece CHP’lilerin olmaz.

[old_news_related_template title="Türkiye İsrail Büyükelçisi'ni gönderdi" desc="Gazze'de yaşanan olaylar nedeniyle İsrail'in Ankara Büyükelçisi Dışişleri Bakanlığı'na çağrıldı. Elçiye bir süre ülkesine dönmesinin uygun olacağı bildirildi." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2018/05/iecrop/thumbs_b_c_6eddb2982d6d125eec29f280df11e292_16_9_1526389467.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2018/gundem/israil-buyukelcisi-disisleri-bakanligina-cagrildi-2408905/"]
KARİKATÜR HAPİS NEDENİ

Rahmetli Ecevit, “Toprak işleyenin, su kullananın’ diyordu. Tarlalar sizin mi? Sizinse tapuların evde olması lazım. Ama tapular bankada. Ey CHP sen köprü yaptın mı? Diyor. Eyy Erdoğan sen hiç şeker fabrikası yaptın mı? Bu ülkede gençler de Cumhurbaşkanını eleştirebilecekler. Demirel’in karikatürünü yapabiliyorlardı, gülüyordu Demirel. Gençler Cumhurbaşkanını eleştirip, espri yapabilecek. Şimdi öyle mi? Hemen polis kapıya geliyor. Doğru hapse.