Sayılı günlerin kaldığı 24 Haziran'daki Cumhurbaşkanlığı seçimleri tüm sıcaklığıyla devam ediyor. CHP’nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, dün Denizli'deydi. İnce, Denizli'deki mitingine yörenin ağzıyla “Tamam mı gari” diyerek başladı.

[old_news_related_template title="Muharrem İnce'den Erdoğan'a tepki: Testide ne varsa..." desc="CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce Denizli'nin Bozkurt İlçesinde düzenlenen mitingde konuştu. İnce 'CHP pisliktir, çöplüktür' diyen Erdoğan'a 'Çöp diyor tezek diyor hiç cevap vermeyeceğim. Testide ne varsa ağızdan o çıkar. Cevap vermeyeceğim. Ekonomiyi nasıl batırdıklarını nasıl kurtulacağımızı açıklayacağım.' diye seslendi. " image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2018/05/iecrop/01144-2_16_9_1526120710.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2018/gundem/ince-denizlide-2403162/"]

MİTİNGTE SELFİE SÜRPRİZİ

Muharrem İnce sahnede selfie çekerek sürpriz yaptı. Çektiği fotoğrafı sosyal paylaşım sitesi Twitter adresinde paylaşan İnce "Teşekkürler Denizli" dedi.

muharrem-ince-selfie

CHP’nin cumhurbaşkanı adayı İnce, "Denizli'de şehir içinde gördüğüm, bu alanda gördüğüm coşkuyu hiç bir alanda görmedim. Rahmetli Ecevit'in aynı 77'deki rüzgarını görüyoruz, diyorlar" ifadelerini kullandı.

ince2

Denizli’deki mitingin şimdiye kadar yaptıklarının en kalabalığı olduğunu söyleyen İnce, “Denizli fena. Uykusunu kaçırır adamın. Sarayda da 1150 tane odan var, uykun kaçtı mı dolaşıp durursun” diye konuştu.