Türkiye'nin en güvenilir kişisi Uğur Dündar’ın hazırlayıp sunduğu ‘Halk Arenası’ İstanbul Kadıköy'dek sevenleriyle buluştu. Programın konuğu olan mizah ustası Müjdat Gezen, Türkiye'deki politikayla ilgili önemli bir tespitte bulundu.

[old_news_related_template title="Usta oyuncu Müjdat Gezen Halk Arenası'nda!" desc="Türkiye’nin en güvenilir kişisi Uğur Dündar’la ‘Halk Arenası’ bu hafta da gündeme damgasını vuracak. Cuma akşamlarının vazgeçilmezi haline gelen reyting rekortmeni programın bu akşamki konuğu, tiyatro ve sanat dünyamızın yarım asırlık çınarı büyük mizah ustası Müjdat Gezen ile topluluğundaki diğer oyuncular..." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2018/11/iecrop/halkkk_16_9_1542392001.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2018/gundem/usta-oyuncu-mujdat-gezen-halk-arenasinda-2742301/"]

Dündar'ın 'politikacılık bir meslek midir?' sorusuna Gezen, "Politikacılık meslek değil bence. Eğer politika bir meslek olsaydı, politikacıların asıl mesleği olmazdı. Türkiye'de hepsinin asıl mesleği var. Batı'da gördüğümüz kadarıyla bu işin hakikaten ilimini yapıyorlar. Politika gerçekten ilim ama bizde hepsinin ayrı mesleği var. O meslekleri de TBMM'de doğru kullanamıyorlar" dedi.

3 2 1 4