Gezici Araştırma Merkezi Başkanı Murat Gezici, FOX TV'de katıldığı bir programda gündemi sarsacak bir anket sonucu açıkladı. Gezici, iktidarda bulunan AKP'nin 24 Haziran seçimlerinden sonra ana muhalefete düşeceğini iddia etti ve AKP'yle MHP'nin kurduğu Cumhur İttifakı'nın 1 Kasım'dan sonra yaşadığı oy kaybına dikkat çekti.

[old_news_related_template title="Güneş gazetesinin anket haberine ANAR'dan yalanlama" desc="ANAR Genel Müdürü İbrahim Uslu, Güneş gazetesinde yer alan 'ANAR'ın son anketine göre Cumhur İttifakı'nın oy oranı yüzde 55' haberini sosyal medya üzerinden yalanladı. " image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2018/05/iecrop/isbraghim-uslu-anket-shutterstock_16_9_1526142436.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2018/gundem/gunes-gazetesinin-anket-haberine-anardan-yalanlama-2403606/"]

AKP ANA MUHALEFET OLUYOR

Murat Gezici açıklamasında,  "Parlamenter sistemdeki çoğunluğu iktidar kaybetti. Ana muhalefet olarak Ak Parti'yi 24 Haziran'dan sonra görme ihtimalimiz % 70 civarında. Ak Parti ve Milliyetçi Hareket Partisi'nin oy oranı 1 Kasım'da toplamı %62'ydi şu an ise %47-48 bandına düştüğü görülüyor" dedi.

İYİ PARTİLİ ÖZDAĞ'DAN TWEET

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Ümit Özdağ, resmi Twitter hesabı üzerinden Murat Gezici'nin bu sözlerini  "SONUNDA" mesajıyla birlikte paylaştığı görüldü.

umit-ozdag-twitter