Türkiye-İsrail arasında gerilimin üst seviyelere çıktığı bugünlerde, siyasilerin ağzından çıkan her söz bir anda gündem oluyor. Öyle ki geçmişte bu konuda konuşan AKP'li isimlerin söyledikleri bir haftadır ülkenin en çok tartışılan konusu oldu.

Abdüllatif Şener'in 6 yıl evvelki konuşmasından sonra şimdi de herkes Numan Kurtulmuş'un 2011 yılında TV 8'de katıldığı programdaki sözlerini paylaşıyor.

Şu anda aHaber sunucusu olan Erkan Tan'a konuk olan Kurtulmuş görüntülerde, “Otel lobisinde "one minute" demek marifet değil. Birleşmiş Milletler’de “one minute” demek marifettir, OECD salonlarında demek marifettir. Başbakan lisanen başka bir şey söylüyor, başka bir şey yapıyor. Çok ağır olacak ama şunu söyleyeyim, Sayın Başbakan’ın kalbi Ali diyor, dili Muaviye söylüyor” diye konuşuyor.

[old_news_related_template title="Abdüllatif Şener'in 6 yıl önceki Kudüs açıklaması yeniden gündem oldu" desc="Eski Başbakan Yardımcısı Abdüllatif Şener’in 6 sene önce yaptığı Kudüs açıklamaları gündeme oturdu." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2018/05/iecrop/sener-1-880_16_9_1526445809.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2018/gundem/abdullatif-senerin-6-yil-onceki-kudus-aciklamasi-yeniden-gundem-oldu-2409583/"]