Sevilen şans oyunlarından On Numara’nın 2 Nisan çekilişi tamamlandı, On Numara kuponlarını doldurup, zengin olma umuduyla sonuçları bekleyen vatandaşlar On Numara sonuç sorgulama sistemini ziyaret etmeye başladı. On Numara çekilişini bilen tek kişi İstanbul'un Pendik ilçesinden çıktı. İşte merak edilenler…

2 NİSAN ON NUMARA ÇEKİLİŞ SONUÇLARI

Umutla kuponlarını dolduran vatandaşlar On Numara sonuçlarına kavuştu. Milli Piyango İdaresi On Numara sonuçlarını canlı yayında belirledi. On Numara çekiliş sonuçlarını canlı yayın ile 21.15’te yayınladı.

1, 2, 5, 6, 7, 8, 9, 21, 22, 25, 30, 34, 35, 37, 38, 44, 46, 48, 57, 66, 67, 75

on

ON NUMARA İKRAMİYEMİ NEREDEN ALIRIM?

On Numara oyunu çekilişleri haftada bir kez Pazartesi günleri yapılmaktadır. On Numara oyunu çekilişlerinde ikramiye kazanan talihlilerin ikramiyeleri,

Hiçbir numarayı doğru tahmin edemeyenler ile 6 ve 7 bilenlerin ikramiyelerini bayiler,

8 ve 9 bilenlerin ikramiyelerini bayiler ve MPİ Şubeleri,

10 bilenlerin ikramiyeleri Genel Müdürlükçe ödenmektedir.



ON NUMARA NASIL OYNANIR?

İştirakçiler, her bir kolonda, on adet numara işaretleyerek oyuna katılabilmektedir. Oyuna istenilen sayıda kolonla katılmak mümkündür. Çoklu çekiliş işaretlemek suretiyle aynı numaralar 2, 3 ve 4 çekiliş için de oynanabilir. On Numara oyununa sen-seç ile de katılmak olanaklıdır.

Her hafta büyük bir heyecana sahne olan On Numara çekilişi, her pazartesi 21:15’te gerçekleştirilecek ve “mpi.gov.tr” adresinden canlı yayınlanarak takip edilebilecek. Şansını deneyen vatandaşlarımız da kısa sürede ikramiye kazanıp kazanmadıklarını öğrenebilecek.