Olay iddialara göre geçen yıl Mart ayında meydana geldi. Evden kaçan ve olay tarihinde 17 yaşında olan Ü.G, bir evde alı konulduğunu polise ihbar etmesi üzerine 11 gün sonra bulundu. Genç kız, 10 gün boyunca 20 yaşındaki Ümit K.'nın, kendisine evinde uyuşturucu madde verdikten sonra tecavüz ettiğini ileri sürerek, 200 TL karşılığında cinsel ilişkiye girmesi için erkeklere sattığını söyledi. Bunun üzerine gözaltına alınan Ümit K., tutuklanarak cezaevine gönderildi. Hakkında da 1. Ağır Ceza Mahkemesine, tecavüz, alıkoyma ve fuhuş yaptırmak suçlarından dava açıldı.

“UYUŞTURUCU HAP VERİP TECAVÜZ ETTİ”

Mahkemede iddiasını tekrar eden genç kız Ümit K.'nın fuhuş parasının yarısını kendisine verdiğini söyleyerek “Gidecek yerim yoktu ve ailem beni kabul etmez diye düşündüğüm için Ümit K'nın dediklerini yapıyordum" dedi. Ümit K., ise suçlamaları reddederek "Ü.G. ile ortak arkadaşımız vasıtasıyla tanıştık. Ama söylediği gibi onu evime götürmedim. Uyuşturucu madde vermedim. Cinsel ilişkiye de girmedim. Bana iftira atıyor. Kesinlikle ona fuhuş yaptırmadım. Benim hayatımla oynuyor" diyerek kendini savundu.

[old_news_related_template title="Kadın turisti taciz eden taksici tutuklandı" desc="İstanbul'da Tayland uyruklu turistte tacizde bulunarak fazla ücret aldığı iddia edilen ve “Basit cinsel saldırı ve nitelikli hırsızlık” suçlarından hakimliğe sevk edilen taksi sürücüsü B.T, tutuklandı." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2018/11/iecrop/whatsapp-image-2018-11-12-at-17.48_16_9_1542034251.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2018/gundem/kadin-turisti-taciz-eden-taksici-tutuklandi-2734100/"]

ŞİKAYETTEN VAZGEÇTİ

Olaydan yaklaşık 1 yıl sonra mahkemeye gelen genç kız daha önceki ifadelerinin asılsız olduğunu belirterek, " Ümit K. bana elini sürmedi. Sadece olaydan sonra ailemin yanından alınıp yurda verildiğim için sağlıklı ifade veremedim. Ümit K.'dan şikayetçi değilim" diye konuştu. Bunu üzerine mahkeme, yaklaşık 1 yıl cezaevinde kalan Ümit K., suç vasfının değişme olasılığı dikkate alarak Ümit K.’yı tahliye etti.

EVLENDİ, TAKILARLA KAÇTI

Ümit K, cezaevinden çıktıktan sonra genç kızla görüşmeye devam etti. Yaklaşık 1 ay önce de Ü.G. ile evlendi. Ancak, genç kız bir sabah kendisine takılan yaklaşık 15 bin liralık ziynet eşyası ile ortadan kayboldu. Şaşkına dönen Ümit K., boşanma davası için başvuru yaptı.
Öte yandan ağır ceza mahkemesinde yargılaması devan eden Ümit K., son kez hakim karşısına çıktı. Başına gelenleri anlatan genç beraat etti.