İstanbul Cinayet Büro Amirliği ekiplerini harekete geçiren olay 23 Şubat Günü Beşiktaş Ortaköy Mahallesi Muallim Naci Caddesi’nde bir eğlence mekanında yaşanmıştı.

 

GECE SAAT 01:30 SIRALARINDA

Motosikletli iki saldırgan tarafından "Palalı Sabri" olarak anılan Sabri Çelebi'nin amcasının oğlu olan Ziver Ç.'nin işlettiği eğlence mekanına kurşun yağdırılmıştı. Açılan ateş sonucu güvenlik görevlisi Erhan Kayatekin hayatını kaybederken, iki kişi de yaralanmıştı.

[old_news_related_template title="Ortaköy’de gece kulübüne silahlı saldırı! Biri ağır 3 yaralı" desc="Beşiktaş Ortaköy’de bulunan bir gece kulübüne düzenlenen silahlı saldırıda 1’i ağır 3 kişi yaralandı. " image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2018/01/resimid_4490946.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2018/gundem/ortakoyde-gece-kulubune-silahli-saldiri-biri-agir-3-yarali-2187111/"]

Olayla ilgili soruşturma başlatan İstanbul Cinayet Büro Amirliği ekipleri çevredeki güvenlik kameralarını incelemeye alırken, eğlence mekanının işletmecilerinin bilgisine de başvurdu.

SALDIRIDAN HUSUMET ÇIKTI

Yapılan araştırmalar sonucu mekânı kurşunlanan kişilerin daha önceden Şişli'de bir mekanı kurşunladıkları ortaya çıktı. Polis aralarında husumet bulunan şüphelileri takibe aldı. Çalışmalarını derinleştiren polis eğlence mekanına saldıran ve azmettiren 9 şüpheliyi belirledi. Yapılan baskınlar sonucu 9 şüpheli gözaltına alınarak emniyete getirildi.

Sorguya alınan şüphelilerin emniyetteki işlemleri devam ediyor.

 

[old_news_related_template title="Ortaköy'deki silahlı saldırı... Bir kişi yaşamını yitirdi" desc="İstanbul Beşiktaş'ta bir eğlence mekanına düzenlenen silahlı saldırı sonucu ağır yaralanan güvenlik görevlisi Erkan Kayatekin hayatını kaybetti. Yaralanan iki kişinin tedavileri ise sürüyor." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2018/01/kayatekin-487.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2018/gundem/ortakoydeki-silahli-saldiri-bir-kisi-yasamini-yitirdi-2187796/"]