İstanbul Polisi'ni harekete geçiren olay dün gece Beşiktaş Ortaköy Mahallesi Muallim Naci Caddesi'nde bir eğlence mekanında saat 01.30 sıralarında yaşandı.

İddialara göre, motosikletli iki saldırgan eğlence mekanına kurşun yağdırmaya başladı. Açılan ateş sonucu eğlence mekanının önünde bulunan ve güvenlik görevlisi olduğu öğrenilen 3 kişi yaralandı. Müşteriler de büyük panik yaşadı. Olay yerine çok sayıda sağlık ve polis ekipleri sevk edilirken, saldırganlar ise geldikleri motosikletle olay yerinden kaçtı.

FOTO:DHA FOTO:DHA


Saldırıda yaralanan 3 kişi ambulansla çevredeki hastanelere kaldırıldı. Başından yaralanan  Erkan Kayatekin isimli güvenlik görevlisi ise kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybettiği öğrenildi.

Olay yerine zırhlı araçlarla gelen özel harekat polisi emniyet tedbirleri alırken, eğlence mekanının önüne emniyet şeridi çekilerek olay yeri inceleme çalışması yapıldı. Çevredeki iş yerlerine ait güvenlik kamerası görüntülerini incelemeye alan polis ekiplerinin saldırganları yakalama çalışmaları ise sürüyor.