Memur olmak isteyen adayların 22 Temmuz tarihinde gireceği KPSS için sınav giriş yerleri açıklandı. Adaylar ÖSYM'nin internet sitesine girerek hangi okulda sınava gireceğini öğreniyor. Adaylar ayrıca sınav giriş belgesini de edinebiliyor. Haberimizden ÖYM AİS ekranına erişebilir KPSS sınav giriş yerlerinizi öğrenebilirsiniz.

2018 KPSS SINAV GİRİŞ YERLERİ TIKLA ÖĞREN!

ÖSYM'den yapılan duyuruda, 22 Temmuz tarihinde uygulanacak olan 2018-KPSS Lisans Genel Yetenek-Genel Kültür ve aynı gün uygulanacak 2018-KPSS Lisans Eğitim Bilimleri adaylarının sınava girecekleri bina/salonlara atanma işlemlerinin tamamlandığı belirtilerek, adayların sınava girecekleri yer bilgisini gösteren Sınava Giriş Belgesi'ni ÖSYM’nin https://ais.osym.gov.tr adresinden T.C. kimlik numaraları ve aday şifreleri ile edinebilecekleri kaydedildi. Duyuruda, 2018-KPSS Lisans Genel Yetenek-Genel Kültür oturumu için adayların saat 10.00’dan sonra, 2018-KPSS Lisans Eğitim Bilimleri oturumu için saat 14.30’dan sonra sınav binalarına alınmayacaklarına da dikkat çekildi.

[old_news_related_template title="KPSS başvurusu için kritik günler... Memur adayları dikkat KPSS başvuruları için son hafta!" desc="KPSS başvurusu nasıl yapılacak KPSS başvuru yapacak kamu personeli adayları KPSS başvurusu nasıl ypaılır sorusuna cevap arıyor. Devlet dairelerine çalışmak isteyen ve istedikleri kurumların belirlediği puanlara erişmek isteyen adaylar heyecanla KPSS'yi bekliyor. İşte ortaöğretim seviyesi için KPSS başvuruları hakkında detaylar..." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2018/07/iecrop/kpss-basvuru-sozcu_16_9_1531378311.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2018/egitim/memur-adaylari-dikkat-kpss-basvurulari-icin-son-hafta-kpss-basvuru-detaylari-2517015/"]