Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde (TBMM) devam eden bütçe görüşmeleri sert tartışmalara sahne olsa da zaman zaman gülümseten diyaloglara da ev sahipliği yapıyor. Bunlardan biri de CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel'in AKP sıralarına verdiği yanıt oldu.

 

ÖZEL'DEN TARİHİ YANIT


Bütçe görüşmeleri sırasından kürsüden milletvekillerine seslenen CHP Milletvekili Tanju Özcan FETÖ'cülerin meşhur yemeği 'Maklube'nin ismini yanlış söyledi. AKP'li milletvekilleri bu hatayı anında düzeltti. AKP'lilerin bu düzeltmesine ise CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel'den tarihi cevap geldi: "Tabii ki biz ne yediğinizi sizlerden daha iyi bilemeyiz"

Özel bu anların videosunu da twitter hesabından "FETÖ'nün kutsal pilavının adını bir arkadaşımız yanlış söyledi, AKP grubu hemen düzeltti. 'Tabii ki biz ne yediğinizi sizlerden daha iyi bilemeyiz' notuyla paylaştı.

[old_news_related_template title="CHP'li Özel: Hesap soracaksanız, bu fotoğrafların hesabını sorun!" desc="TBMM Genel Kurulunda 2019 yılı bütçesinin tümü üzerindeki görüşmelerde AKP Grup Başkanvekili Mehmet Muş ile CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel arasında 'fotoğraf' tartışması yaşandı." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2018/12/iecrop/ozgur-ozel-foto-sozcu-880_16_9_1544510772.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2018/gundem/chpli-ozel-hesap-soracaksaniz-bu-fotograflarin-hesabini-sorun-2788521/"]