7 askerin şehit olduğu patlamada ağır yaralanan Kırıkkaleli Uzman Çavuş Yahya Şen, tedavisi için GATA'ya götürülürken uçakta şehit düştü.

7 askerimiz biz bu sabah yataklarımızda rahat rahat uyurken, sabahın 6'sında, alacakaranlığın ışığa döndüğü dakikalarda terör örgütü PKK'nın kalleşçe saldırısıyla şehit düşmüştü.

Bölgede, kaçan teröristlerin etkisiz hale getirilmesi için başlatılan operasyon sürüyor.

 

[old_news_related_template title="Son dakika... Şehit ateşi 7 ocağa düştü | Batman'da kalleş saldırı" desc="Onlar kar-kış, gece-gündüz, dağ-bayır demeden bu ülkenin topraklarını koruyan, bunun için de bile bile ölüme yürüyen kahramanlar. Ay yıldızlı bayrağın gölgesinde güven ve huzur içerisinde yaşama sebeplerimiz. İşte bu kahramanlardan 7 tanesi biz bu sabah yataklarımızda rahat rahat uyurken, sabahın 6'sında, alacakaranlığın ışığa döndüğü dakikalarda terör örgütü PKK'nın kalleşçe saldırısıyla şehit oldu." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2018/10/iecrop/amasya-aa-1_16_9_1538651774.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2018/gundem/sehit-atesi-7-ocaga-dustu-2662286/"]