Cuma günü İslam'da haftanın en mübarek günü olarak kabul ediliyor. Müslümanlar sosyal medya üzerinden ya da SMS, WhatsApp yoluyla en güzel Cuma mesajlarını eş, dost, akrabalarla paylaşmak ve önemli günü hatırlatmak istiyor. Cuma günü cemaatle birlikte namaz kılmak erkeklere farz kılınmışken sevdiklerine bu günde güzel sözler söylemek sünnet kabul ediliyor. Haberimizde sevdiklerinize gönderebileceğiniz en güzel Cuma mesajlarını bulabilirsiniz.

CUMA MESAJLARI

Paylaşabileceğiniz en güzel Cuma mesajlarını sizin için sozcu.com.tr'de düzenledik. Cuma mesajı ile maneviyat hissini yakınlarıyla paylaşmak isteyen vatandaşlar, internet üzerinden araştırmalarına devam ediyor. Haberimizde sevdiklerinizle istediğiniz platformdan paylaşabileceğiniz resimli Cuma mesajlarını ve daha fazlasını sizler için hazırladık. İşte anlam dolu cuma mesajları…

Ey Nefsim Şeytana Yem Olmak mı Yoksa Cennette Gül Olmak mı Niyetin, Bırak Yakamı Secde Edeyim Sen Huzura Er, Ben İmanla Öleyim. Hayırlı Cumalar.

Ya Rab… Hesap günü amel defterlerimizi sağ tarafımızdan ver… Solumuzdan ve arkamızdan verip bizi mahcup eyleme. Amin! Hayırlı Cumalar.

Ruhu öldürmek bedeni öldürmekten daha büyük bir cinayettir. Hayırlı cumalar… – Rabbim nefsimize ‘celaliyle’, kalbimize ‘cemaliyle’, hayatımıza ‘hikmetiyle’, hatalarımıza ‘rahmetiyle’, mahşerde ‘Muhammedîyle’ yardım etsin inşallah. Hayırlı Cumalar.



cuma3-shutterstock




Mevlana diyor ki; Dua edecek güzel bir gönlün yoksa, güzel yürekli insanlardan dua iste. Ömrüne ömür katılsın, Gönlüne meltem saçılsın. Bu mübarek günde melekler dört yanını sarsın…Derdine derman, gönlüne iman dolsun..! Hayırlı Cumalar.

Kalbinizden gecen tüm dua’lar, dilinizden amin olarak dökülsün inşallah. Hayırlı cumalar… Mevlana diyor ki; dua edecek güzel bir gönlün yoksa güzel yürekli insanlardan dua iste. Hayırlı Cumalar…

Ruhu öldürmek bedeni öldürmekten daha büyük bir cinayettir. Hayırlı cumalar…

[old_news_related_template title="En güzel resimli Cuma mesajları" desc="Resimli Cuma mesajları haberimizde. Bu mübarek günde sevdiklerinize gönderebileceğiniz, Facebook, Twitter, Instagram gibi sosyal medya hesaplarınızdan paylaşabileceğiniz, WhatsApp gruplarınıza yollayabileceğiniz en yeni resimli Cuma mesajları için tıklayınız..." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2016/10/resimli-cuma-mesajlarii.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2016/gundem/en-guzel-resimli-cuma-mesajlari-1458492/?_szc_galeri=1"]

Rabbim nefsimize ‘celaliyle’, kalbimize ‘cemaliyle’, hayatımıza ‘hikmetiyle’, hatalarımıza ‘rahmetiyle’, mahşerde ‘Muhammedîyle’ yardım etsin inşallah. Hayırlı Cumalar.

Ey Rabbim! Evimizden bereketi, dilimizden duayı, kalbimizden senin ve Resulünün sevgisini eksik etme. Dualarımızı kabul, ömrümüzü nurlu kıl. Amin. Hayırlı Cumalar.



cuma-1-shutterstock





Ya Rabbi! Kıldığım namazı kabul eyle! Ahir ve akıbetimi hayır eyle. Son nefesimde Kelime-i tevhid söylememi nasip eyle. Ölmüşlerimi af ve mağfiret eyle. Duaların geri çevrilmeyeceği bu mübarek günde Rabbim dualarımızı kabul etsin. Bizleri Rahmetinden mahrum bırakmasın hayırlı Cumalar.



cuma-4-shutterstock




Üzerine güneş doğan en hayırlı gün cuma günüdür. Âdem o gün yaratıldı, o gün cennete konuldu ve yine o gün cennetten çıkarıldı. (Müslim, Cum’a 17, 18) Cumanız mübarek olsun.

Cuma mübarek günde sevdikleri cuma mesajları ile mutlu etmek isteyenler doğru adreste. Sizlerle en değişik ve anlamlı cuma mesajlarını paylaşıyoruz. Milyonlarca yurttaşımız cuma gününü sevdikleriyle paylaşmak istiyor. Siz de bu kutsal günde sevdiklerinizi hatırlayın ve onlara sevgi dolu cuma mesajlarından birini yollayın.

CUMA GÜNLERİ DOLUP TAŞAN BAZI CAMİLERİMİZ

SULTAN AHMET CAMİİ



İZMİR HİSAR CAMİİ



ANKARA KOCATEPE CAMİİ