24 Haziran seçimleri için son haftaya girilirken partilerin kampanyaları da dikkat çekiyor. CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun ardından Saadet Partisi de kampanyaya Süpermen'li bir animasyonla katıldı.

[old_news_related_template title="CHP'den genç seçmene özel seçim videosu" desc="CHP hazırladığı animasyon videoyla genç seçmene onların diliyle hitap etti. Kılıçdaroğlu'nun konuşmasıyla başlayan ve animasyonda, download hızlarının artması, adil kullanım kotasının kaldırılması, filmlerdeki sansürlerin kaldırılması, gibi bir çok vaat yer aldı. " image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2018/06/iecrop/chp-4_16_9_1529319390.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2018/gundem/chpden-gencler-secmene-ozel-secim-videosu-2472466/"]

UÇURUMA GİDEN TÜRKİYE'Yİ KURTARIYOR

Animasyonda Cumhurbaşkanı Erdoğan, üstünde Türkiye yazan kırmızı bir arabayla ve 'Recep Tayyip Erdoğan' müziği eşliğinde uçuruma doğru son sürat gidiyor.

Süpermen olarak canlandırılan Saadet Partisi'nin cumhurbaşkanı adayı Karamollaoğlu da arabayı elleriyle durduruyor ve Türkiye'yi uçurumdan düşmekten kurtarıyor.