MHP’nin Bursa milletvekili adayı olan Büyükataman, ilginç bir seçim kampanyası yürütüyor. Büyükataman; teşhisi “Beka sorunu”, sağlık kurumu adı MHP, tarihi 24 Haziran 2018, doktorun adı Dr. Devlet Bahçeli olarak tanımlayıp ilaçlar bölümünde, “Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi. Cumhur İttifakı. Güçlü MHP” olarak yazdığı reçetenin ardından bu kez Lideri’nin karnesini çıkarttı.

FOTO:İHA - İsmet Büyükataman, Bahçeli'nin 'karnesini' çıkardı. FOTO:İHA - İsmet Büyükataman, Bahçeli'nin 'karnesini' çıkardı.

BAŞARISI 100


Büyükataman ders yılını 2018-2023 olarak gösterdiği karnede Devlet Bahçeli’nin yılsonu notu tüm dersler için 100 olarak yer aldı. Karne için, "Büyük Türk Milletinin Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli'ye verdiği karnedir. Bu karne herkese nasip olmaz" tanımı yaptı.

Bahçeli; ileri düzey vatan sevgisi, zor zamanlarda milli duruş, milli iradeye saygı, terörle ve terörizmle üst düzey mücadele, milletin güvenini kazanma, siyasi öngörü becerileri, ülke gündemi ve politikalarını belirleme, siyasette ilkeli tutum, kriz yönetiminde siyasi sorumluluk alma ile dış güçlerin hesaplarını bozma derslerinden 100 tam not aldı.

karne-1SEÇİMLERDE ÖDEYECEK


Öğretmen bölümünde “Yüce Türk Milleti” yazan karnenin öğretmen görüşüne şu dipnot düşüldü: “Türk milletinin ve ülkemizin zor zamanlarında yazdığın reçetelerle hızır gibi yetişiyorsun. Milletine kasteden düşmanların en büyük korkusu sensin; varlığın dosta güven vermekte, düşmana korku salmakta. Ülkenin geleceğine dair öngörülerin sayesinde ülkemizde gözü olan hainler daima kaybetmekte. Allah seni bu milletin başından eksik etmesin. İnanıyorum ki, bu emeklerin karşılığını sevdalısı olduğun Yüce Türk Milleti 24 Haziran seçimlerinde ödeyecektir”

AF ÇIKARTILACAK


MHP’li Büyükataman seçim vaatlerinden bazılarını da şöyle sıraladı: “AVM yasası yeniden düzenlenecek, esnafı yok eden AVM ve zincir marketler ile belediye işletmelerine yönelik tedbirler alınacak. Vatandaşlarımız, kredi ve kredi kartı borçları ve yüksek faiz sarmalının neden olduğu yoksulluk tuzağından kurtarılacak. Teröristler, çocuk istismarcıları, tecavüzcüler, kadın katilleri hariç olmak üzere kader kurbanlarına af çıkartılacak”