Sağlık Bakanlığı personel alım İşkur sonuçları açıklandı. Sağlık Bakanlığı personel alımı için başvuruları almış ve kabul edilecek kişiler için noter huzurunda kura çekilişi düzenlemişti. Yaklaşık 5 bin 298 personel alımını kapsayan kura çekiminin ilk dün tamamlanmıştı. Haberimizde yer alan linkten Sağlık Bakanlığı İŞKUR personel alımı kura sonuçlarını öğrenebilirsiniz.

İŞKUR tarafından Sağlık Bakanlığı Yönetim Hizmetleri Genel Müdürlüğüne bildirilen aday listeleri, kura yeri, kura tarihi, kura sonuçlar ve diğer her türlü duyuruların, Yönetim Hizmetleri Genel Müdürlüğü'nün “www.yhgm.gov.tr” internet adresinden ilan edileceği ve kuraya katılacak adaylar ve kura sonucu yerleştirilen adaylara herhangi bir yazılı tebligat yapılmayacağı, bu ilan tebligat yerine geçeceği daha önce açıklanmıştı.

İŞKUR SAĞLIK BAKANLIĞI PERSONEL ALIMI KURA SONUÇLARI SORGULAMA EKRANI

İLK GÜN (25 EKİM) KURA ÇEKİLİŞİ YAPILAN İLLER

Sağlık Bakanlığı personel alımı için 25 Ekim'de kura çekimi yapılan iller şöyle:

Afyonkarahisar, Ağrı, Aksaray, Amasya, Antalya, Ardahan, Artvin, Aydın, Balıkesir, Bartın, Bayburt, Bilecik, Bingöl, Bitlis, Bolu, Burdur, Bursa, Çanakkale, Çankırı, Çorum, Denizli, Düzce, Edirne, Elazığ, Erzincan, Erzurum, Eskişehir, Giresun, Gümüşhane, Hakkari, Iğdır, Isparta, Karabük, Karaman, Kastamonu, Kayseri, Kırıkkale, Kırklareli, Kırşehir, Kilis, Kocaeli, Kütahya, Manisa, Merkez Teşkilat, Mersin, Muğla, Muş, Nevşehir, Niğde, Ordu, Osmaniye, Rize, Sakarya, Siirt, Sinop, Sivas, Şırnak, Tekirdağ, Tokat, Trabzon, Tunceli, Uşak, Yalova, Yozgat illeri Temizlik Görevlisi (normal, engelli, eski hükümlü/TMY) kurası çekildi.

[old_news_related_template title="Sağlık Bakanlığı İŞKUR personel alımı kura sonuçları açıklandı!" desc="Sağlık Bakanlığı, personel alımı kura sonuçları açıklandı. 5 bin 298 işçi alımı için düzenlenen kura çekilişi bu akşam saat 18.00'de sona erdi. Vatandaşlar haberimizde yer alan Sağlık Bakanlığı personel alımı kura sonuçları sorgulama ekranına erişebilir..." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2018/10/iecrop/isci-shutterstock_16_9_1540492093.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2018/ekonomi/son-dakika-saglik-bakanligi-iskur-personel-alimi-kura-sonuclari-aciklandi-2702168/"]

SAĞLIK BAKANLIĞI AÇIKLAMASI

"Sağlık Bakanlığı merkez ve taşra teşkilatı hizmet birimlerinde istihdam edilmek üzere sürekli işçi alımı kura çekiminin ilk bölümü 25 Ekim Perşembe günü Bilkent Yerleşkesinde gerçekleşti.

Bakanlık hizmet birimlerinde, 4857 sayılı İş Kanunu ve ilgili yönetmelik hükümleri kapsamında en az ilköğretim düzeyinde 3 bin 591 sürekli, 431 engelli ve bin 276 eski hükümlü olmak üzere toplam 5 bin 298 sürekli işçi alınacak.

İstihdam edilecek illere ve pozisyonlara göre iki güne bölünen kura çekimlerinde ilk gün;

-Isıtma Ve Sıhhi Tesisatçı, İnşaat Boyacısı/Boyacı, Kaynakçı (Oksijen Ve Elektrik), Marangoz (normal, engelli, eski hükümlü/TMY) kurası,