Kimse bilemedi, üçüncü kez devretti. Sayısal Loto'da bu hafta büyük ikramiye tutarı 3 milyon 545 bin TL! Sayısal Loto çekiliş sonuçları bu akşam saat 21.40'ta açıklandı. Sayısal Loto'da oyuncular 1-49 sayı kümesi içinden çekilişle belirlenecek olan 6, 5, 4, ve 3 sayıyı doğru tahmin etmesi gerekiyor. Sayısal Loto, Milli Piyango çekiliş heyeti ve noter huzurunda açılanıyor. İşte 17 Ekim Sayısal Loto çekiliş sonuçları...

17 EKİM SAYISAL LOTO ÇEKİLİŞ SONUÇLARI

5, 17, 26, 27, 30, 38

sayisal-loto

TALİHLİLER BUNA DİKKAT!

İkramiyelerin ödenmesinde yetkileri dahilinde olması koşuluyla bayiler ve İdarece belirlenen Şubeler yükümlüdür. İkramiyelerin, bayiler ve Şubelerce ödenme süreleri idarece belirlenir. İkramiyeler, çekiliş tarihinden itibaren 1 yıl geçtikten sonra zaman aşımına uğrar.

Bir bilete ikramiye ödenebilmesi için en az çekilen sayılar, barkot, bilet güvenlik numarası ve arka yüzündeki bilet seri numarasının açık şekilde okunması gerekir.

Sayısal Loto oyunu çekilişlerinde ikramiye kazanan talihlilerin ikramiyeleri,

(3) ve (4) bilenlere, ikramiyeleri Loto bayilerinden,
(5) bilenlere, ikramiyeleri Loto bayileri veya MPİ Şubelerinden,
(6) bilenlere ise, ikramiyeleri Genel Müdürlük ile Şube Müdürlüklerince (Şube Müdürlükleri 500.000 TL.'ye kadar) ödenmektedir..

sayisal-iha Sistem tarafından kabul edilmeyen sahte, tahrif edilmiş, yırtılmış, zaman aşımına uğramış, iptal edilmiş biletlere ikramiye ödenmiyor. Fotoğraf: İHA


BİLETİNİZİ ALIRKEN BUNLARI DİKKATE ALIN!

1- Sayısal oyunlarımıza ait biletlerinizi mutlaka İdaremizin ruhsatlı sayısal oyunlar bayilerinden alınız.

2- Seyyar veya yetkisiz kişilerden sayısal oyunlar biletlerini almayınız. Aksi halde ikramiye alamama sorunuyla karşılaşabilirsiniz.

3- İdaremizin ruhsatlı bayilerinin dışındaki kişilerden aldığınız sayısal oyunlar biletleri sahte ise ikramiye alma sırasında yasalar gereği zor durumda kalabilirsiniz.

Gerçek Sayısal Oyunlar Biletlerinde;
- Barkod çizgileri düzgün, belirgin ve aralıklıdır.
- Oynanan numaralar, kolon harfleri ve diğer bilgiler bilet üzerinde aşırı derecede kenarlara kaymamıştır.

EN SON OYNANAN ŞANS OYUNU: