Ziraat Türkiye Kupası Yarı Final ilk maçında Fenerbahçe ile Beşiktaş karşı karşıya geliyor. Vodafone Park’ta oynanan mücadele saat 20:30’da başladı. Zorlu karşılaşmayı hakem Fırat Aydonus yönetiyor.Beşiktaş Fenerbahçe derbisini izlemek isteyen taraftarlar maç hangi kanalda merak ediyor. Haberimizde bulunan link ile Beşiktaş Fenerbahçe kupa maçını canlı izleyebilirsiniz. Zorlu derbide düdük Fırat Aydınus’ta olacak. İşte Beşiktaş Fenerbahçe maçı ile ilgili tüm ayrıntılar.

FENERBAHÇE BEŞİKTAŞ TÜRKİYE KUPASI MAÇI HANGİ KANALDA?

Süper Lig maçı için karşı karşıya gelen iki dev takımın maçı sona ermesinin ardından futbol severler Beşiktaş Fenerbahçe maçı ne zaman aramaya başladı. Beşiktaş Fenerbahçe kupa yarı final ilk maçı 1 Mart tarihinde oynanacak. İlk karşılaşmanın Vodefone Park'ta olacağı maç Saat 20:30'da başlayacak. Fenerbahçe Beşiktaş rövanş maçı ise 17 Mart tarihinde Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu stadı'nda oynanacak. Beşiktaş Fenerbahçe kupa yarı final ilk maçı ATV kanalında canlı olarak yayınlanacak.

DERBİYİ DAKİKA DAKİKA TAKİP İÇİN TIKLA

FENERBAHÇE BEŞİKTAŞ 11'LER

BEŞİKTAŞ: Fabri, Gökhan, Pepe, Vida, Tosic, Medel, Tolgay, Lens, Caner, Talisca, Negredo

FENERBAHÇE: Volkan, Hasan Ali, Skrtel, Neustadter, Şener, Mehmet Topal, Josef, Mehmet Ekici, Aatif, Alper, Soldado

DERBİ CANLI İZLE!

Fenerbahçe ile Beşiktaş bu eşleşmeyle beraber 30 günde 3 kez karşı karşıya gelecekler. Süper Lig'in 23. haftasında 25 Şubat tarihinde karşılaşan iki ekip daha sonra hafta içi 1 Mart'ta kupada ve Nisan ayında da rövanşında karşılaşacaklar.




FORVETTE SOLDADO

Teknik direktör Aykut Kocaman, forvette Roberto Soldado’ya forma verdi.

Sarı-lacivertli ekibe sezon başında dahil olan Soldado, ZTK’da forma giydiği 3 maçta 2 gol kaydederek kupada takımını galibiyete taşıdı.

MEHMET EKİCİ 16 MAÇ SONRA 11’DE

Sarı-lacivertli ekipte, Mehmet Ekici yaşadığı sakatlıkların ardından 16 maç sonra ilk 11’de görev aldı. En son kupada Adana Demirspor, Süper Lig’de ise Demir Grup Sivasspor maçlarında ilk 11’de görev alan Ekici, sonrasında yaşadığı sakatlıklardan dolayı 11’de görev alamamıştı. Ekici bu maçla tekrar 11’de forma buldu.

PEPE İLE TALİSCA 11’DE

Süper Lig’de oynanan maçta cezalı oldukları için forma giyemeyen Pepe ile Talisca, bu karşılaşmada forma giyerken, Oğuzhan Özyakup yedek soyundu.

QUARESMA, BABEL, ADRİANO YEDEK

Beşiktaş’ta Quaresma, Babel ve Adriano yedek soyundu. Ligde oynanacak Trabzonspor maçını düşünen teknik direktör Şenol Güneş, Quaresma ve Babel’e ilk 11’de yer vermezken, yerlerine Caner, Lens ve Tosic görev aldı. Öte yandan siyah-beyazlı ekipte son 2 antrenmanda yer almayan Tolga Zengin, mücadelenin kadrosuna dahil edilmedi.

KUPADA BEŞİKTAŞ ÜSTÜN


Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk maçında sahasında Fenerbahçe’yi konuk edecek olan Beşiktaş’ın ezeli rakibine karşı üstünlüğü bulunuyor.

Beşiktaş ile Fenerbahçe Türkiye Kupası yarı final maçında yarın Vodafone Park’ta saat 20.30’da karşı karşıya gelecek. Derbide hakem Fırat Aydınus düdük çalacak. Geçtiğimiz hafta Spor Toto Süper Lig’de oynana derbi maçta Fenerbahçe’yi 3-1 mağlup eden Beşiktaş, rakibine kupada da üstünlük kurmuş durumda. Ziraat Türkiye Kupası’nda şimdiye kadar 13 kez eşleşen ve 20 maç yapan iki takım arasında siyah-beyazlı ekibin 11, Fenerbahçe’nin ise 4 galibiyeti bulunuyor. 5 karşılaşma ise beraberlikle tamamlandı. İki takım kupada 3 kez final, 4’er kez yarı final ve çeyrek final, birer kez de dördüncü tur ve son 16 turunda karşı karşıya gelirken, Beşiktaş 9 kez Fenerbahçe ise 4 kez turu geçebildi.

Kupada oynanan 20 maçta Kara Kartal, 30 kez fileleri havalandırırken, Kanarya ise 21 kez rakip ağları sarstı.