Samsun'da bir apartmanın çatı katına çıkan Hasan Durmaz intihar etmek istedi. Olay yerine gelen güvenlik güçlerince ikna edilerek aşağıya indirilen Durmaz, birkaç saat sonra başka binanın çatısına çıkarak intihar girişiminde bulundu. Durmaz, bu kez de ikna edilerek aşağıya indirildi.

“HASTANE BENDEN PARA İSTİYOR ÇÜNKÜ…”


2014’ten beri kağıt toplayıcılığı yapan Hasan Durmaz, katı atık toplayan bir şirkette çalıştığını söyleyerek, işverenin sigortasını yapmadığını söyledi. Durmaz, ısrarlarına rağmen patronun sigorta yapmamakta direndiğini kaydeden Durmaz, “Geçen gün dişim ağrıdığı için hastaneye gittim. Tedavi oldum. Hastane benden tedavi parası ve diş çekme ücreti istedi. Bende sigortalıyım dedim. Onlar da bana senin hiçbir sosyal güvencen yok dediler. Oysa patronum C.Y. beni sigortalı yaptığını söylemişti. Ama yapmamış” diye konuştu.

“ANNEM, BABAM YOK”


Sigortasının yapılmasını istediği için işten kovulduğunu söyleyen Hasan Durmaz, “Ben 4 yıllık sigortamın yatırılmasını ya da 4 yıllık sigorta ücretinin tarafıma ödenmesini istiyorum” dedi. Şu an başka bir firmada kağıt toplayıcılığına devam ettiğini belirten Durmaz, “Son 4 günde iki kez intihara kalkıştım. Resmen patronum beni dolandırdı. Bunu hazmedemiyorum. Eğer sigortam olsaydı en azından hastanelerden yararlanırdım. Annem, babam yok. Çocuğum ve eşim yok. Bana kağıt toplarken bir şey olsaydı. Ben ne yapacaktım. En kısa sürede mağduriyetimin giderilmesini istiyorum” diye konuştu.