Ankara kulislerinde MHP ile ilgili bomba iddia...

CHP'den 15 milletvekilinin İYİ Parti'ye geçmesinin ardından MHP'den de 5 milletvekili partisinden istifa ederek İYİ Parti sıralarına katılacak. Kulislerde isimlere yönelik bazı tahminler var. İlerleyen saatlerde bu istifaların da açıklanması bekleniyor.

.

 

BAHÇELİ: BİZDEN 5 VEKİL İYİ PARTİ'YE GEÇEBİLİR

MHP Lideri Devlet Bahçeli, bir süre önce MHP’li vekillerle yemekte bir araya geldi. İddiaya göre; bu toplantıda Bahçeli, “CHP’den 15 milletvekilinin İYİ Parti’ye geçeceğini” belirtip “Bizden de 5 vekil İYİ Parti’ye geçebilir” dedi.

Kulislerde, MHP’den hangi vekillerin İYİ Parti’ye geçebileceği konuşuluyor. İYİ Parti’ye geçeceği konuşulan isimler şöyle: Kadir Koçdemir, Atila Kaya, Oktay Vural, Fahrettin Oğuz Tor ve Zihni Açba.

FAHRETTİN OĞUZ TOR’DAN AÇIKLAMA: BEN PARTİMDEYİM

Öte yandan İYİ Parti’ye geçecek isimler arasında adı geçen Fahrettin Oğuz Tor, Yeniçağ'a yaptığı açıklamada, “Kesinlikle böyle bir şey söz konusu değildir. Ben partimdeyim basında yer alan haberler gerçeği yansıtmamaktadır” dedi.

[old_news_related_template title="CHP-İYİ Parti anlaştı! 15 CHP'li milletvekili İYİ Parti'ye geçti..." desc="Erken seçimde muhalefet ittifakı kuruldu. CHP'li 15 vekil istifa edip İYİ Parti'ye geçti. İşte detaylar..." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2018/04/iecrop/chp-den-istifa-ettiler-880-zekeriya_16_9_1524395264.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2018/gundem/son-dakika-chp-iyi-parti-anlasti-15-milletvekili-iyi-partiye-katilacak-iddiasi-2364816/"]

 

[old_news_related_template title="Son dakika: İyi Parti Lideri Meral Akşener CHP ve 15 milletvekili hakkında konuştu" desc="İyi Parti Lideri Meral Akşener CHP ve 15 milletvekili hakkında konuştu. Meral Akşener, 'Kemal Kılıçdaroğlu'nun tavrı her türlü takdirin üzerinde, demokrasi tarihinde övgü ile yerini alacaktır' açıklamasını yaptı. Akşener AKP'yi kastederek 'Ortak tuzak kurdular boşa çıkarıldı' dedi." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2018/04/iecrop/aksener-depophotos-2_16_9_1524407788.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2018/gundem/son-dakika-iyi-parti-lideri-meral-aksener-chp-ve-15-milletvekili-hakkinda-konustu-2365183/"]