Kaza saat 09.00 sıralarında Kuzey Marmara Otoyolunda Riva mevkii Ankara istikametinde meydana geldi. Aykut Güzel'in kullandığı 34 GV 1195 plakalı beton pompası yağışlı hava nedeniyle kontrolden çıktı.

[caption id="attachment_2764253" align="alignnone" width="1200"]DHA FOTO:DHA[/caption]

Direksiyon hakimiyetini kaybeden araç bariyerleri parçaladıktan sonra viyadükten aşağıya uçtu. Kazayı gören vatandaşlar durumu itfaiye ve sağlık ekiplerine haber verdi. Polis ekipleri ve otoyol görevlileri başka bir kaza yaşanmaması için güvenlik önlemi aldı.

 

[caption id="attachment_2764252" align="alignnone" width="1200"]DHA DHA[/caption]

Kaza yerine yakın ilçelerden kurtarıcı araçları sevk edildi. Beton pompasında sıkışan sürücü itfaiyenin yarım saat süren çalışmaları sonucu sıkıştığı yerden çıkarıldı. Yaralanan sürücü Aykut Güzel, ambulansla hastaneye kaldırıldı ancak tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

[caption id="attachment_2764452" align="alignnone" width="1200"]DHA DHA[/caption]

Sütlüce'de minibüs hafriyat kamyonuna çarptı: 2 yaralı


Kaza Sütlüce İmrahor Caddesi, Haliç Kongre Merkezi Önünde saat 07.30 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre Halıcıoğlu istikametinde seyir halinde olan Recep Sönmez'in kullandığı hafriyat kamyonu kırmızı ışığın yanması nedeniyle durdu. O sırada arkadan gelen Mahmut Kaçkar'ın kullandığı minibüs yolun yağışlı olması nedeniyle duramayarak hafriyat kamyonuna çarptı. Kazada minibüs sürücüsü ve bir yolcu hafif şekilde yaralandı. Yaralılar kaza yerine gelen ambulansla ayakta tedavi edildi. Kaza nedeniyle İmrahor Caddesi-Halıcıoğlu istikametinde trafik yoğunluğu oluştu.  Kaza yapan araçların kaldırılmasının ardından trafik yeniden normale döndü.