ABD senatosuna verdiği Cemal Kaşıkçı cinayeti brifingiyle gündeme gelen MİT Başkanı Hakan Fidan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'la görüştü. Çankaya Köşkü'nde basına kapalı gerçekleşen kabul, 1 saat sürdü.

"HABERDAR DEĞİLİM"

Geçtiğimiz cuma günü basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Erdoğan, Fidan'ın ABD ziyaretiyle ilgili, “Latin Amerika seyahatlerinden sonra MİT başkanımız oradan Kanada’ya ayrıldı. Kanada’dan sonra böyle bir gelişme olmuş olabilir. Her an oraları da bilgilendirme arzusundayız. Fakat orada böyle bir bilgilendirmenin yapıldığını son olarak ondan haberdar değilim. Ama Kanada seyahatinden haberdarım.” diyerek cevap vermişti.

[old_news_related_template title="Erdoğan'dan Hakan Fidan açıklaması: Haberdar değilim" desc="Cumhurbaşkanı ve AKP lideri Erdoğan, cuma namazı sonrası gazetecilerin sorularını yanıtladı. Erdoğan; MİT Başkanı Hakan Fidan'ın, ABD'de yaptığı iddia edilen 'Kaşıkçı brifingi' için 'Latin Amerika seyahatlerinden sonra tabi ki MİT Başkanımız oradan Kanada’ya gitti. Kanada’dan sonra böyle bir gelişme olmuş olabilir. Fakat orada böyle bir bilgilendirmenin yapıldığını; bundan haberdar değilim. Ama Kanada seyahatinden haberdarım.' dedi." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2018/12/iecrop/erdogandan-son-dakika-aciklamasi_16_9_1544181614.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2018/gundem/erdogan-aciklama-yapiyor-19-2782168/"]