FOX TV Ana Haber bülteninde gündemi sarsan bir iddiada bulunuldu. Fatih Portakal'ın sunduğu programa telefonla bağlanan Ankara muhabiri Engin Yılmaz, CHP'nin Cumhurbaşkanlığı seçimindeki aday adaylarını açıkladı.

 

 

[old_news_related_template title="Kılıçdaroğlu'ndan Büyükerşen'e adaylık sinyali" desc="CHP'de cumhurbaşkanlığı seçimi için aday belirleme çalışmaları sürüyor... Özel bir TV kanalının programında konuşan Eskişehirli gazeteci Deniz Çağlar Fırat, Kılıçdaroğlu'nun, Büyükerşen'e 'Yurt gezilerine hazır mısın' diye sorduğunu söyledi." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2018/04/iecrop/basliksiz-1-60_16_9_1524244887.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2018/gundem/kilicdaroglundan-buyukersene-adaylik-sinyali-2362372/"]

2 İSİM ÖN PLANA ÇIKTI

Yılmaz, aday adaylarının CHP İstanbul Milletvekili İlhan Kesici, CHP Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce ve CHP'li Murat Karayalçın olduğunu ileri sürdü. Akşam saatlerindeyse yapılan son değerlendirmede aday sayısının ikiye düşürüldüğünü ifade eden Yılmaz, bu isimlerin Yılmaz Büyükerşen ve Muharrem İnce olduğunu iddia etti.

 

 

[old_news_related_template title="CHP'de sürpriz görüşme! Muharrem İnce'den 'adaylık' açıklaması" desc="CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ile sürpriz bir görüşme yaptı. Yaklaşık yarım saat süren görüşmenin ardından açıklama yapan İnce 'Ben CHP Genel Başkanının doğal cumhurbaşkanı adayı olması gerektiğini, olacağını, olursa hep birlikte çalışacağımızı iletmiştim, yine sayın Genel Başkana bunu söyledim, artık kendi takdiridir' dedi. İnce 'Size bir teklif gelirse sıcak bakar mısınız?’’ sorusu üzerine de açık kapı bıraktı ve 'Ben partimin yetkili organlarının kararına saygı gösteririm' dedi. " image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2018/04/iecrop/muharrem-ince-kilicdaroglu-sozcu_16_9_1524215238.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2018/gundem/erken-secim-oncesi-chpde-surpriz-gorusme-2361539/"]

ADAY BUGÜN BELLİ OLACAK

Yılmaz, CHP'nin yarın gerçekleşecek olan parti meclisinde Büyükerşen ve İnce arasından birinin Cumhurbaşkanı adayı olarak açıklanacağını dile getirdi.